Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Monorierdőn jó lakni?

Monorierdőn jó lakni?

Figyelt kérdés

2012. febr. 11. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2012. febr. 14. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Én ott nőttem fel, akkoriban még csak egy 3000 fős kis faucska volt. Gyakorlatilag Monor "üdülőterülete" volt akkoriban. Aztán megindult a bevándorlás, megszavazták az elszakadást Monortól, úgyhogy pár éve már önálló település lett. A hülyék aránya átlagos. A közlekedés jó.

Boltok elenyésző számban vannak, ha valamit venni kell, akkor vagy Pilisre, vagy Monorra kell menni, de komolyabb dolgokért irány Budapest...

2012. febr. 15. 06:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Az utolsó mondatodat erősen meg tudom cáfolni :)

Rengeteg bolt van: "rendes" kisboltok, zöldségesek, húsbolt, virágboltok, 100 Ft-os boltok, barkácsbolt, villanyszerelési bolt, "kínai" bolt, turkáló-szerűség, állateledel bolt, van gyógyszerár, posta, lottózó. Pilisen és Monoron is van Tesco, penny. Persze, ha normális (értsd nem kínai és nem turkálós) ruhát szeretnél venni, akkor irány Pest.

Ami hiánycikk: normális (finom, olcsó, gyors házhoz szállítás) kajarendelési lehetőség (nem ebéd, mert az rengeteg van).

2012. febr. 15. 14:07
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ez egy tök jó hír, hogy van Monoron Tesco:)

Milyen negatívumai vannak Monorierdőnek? Pl.: a vonatbérlet, az nagyon húzós...

2012. febr. 26. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy meddig kéred a bérletet. Ha a munkáltatód ad Bp bérletet, akkor csak Ferihegyig kell, az havi 21eFt, ha a nyugatiig, akkor az 32eFt.
2012. febr. 27. 09:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, erről beszélek. Három megállóért ennyi pénzt elkérni?! Egész Budapesten utazhatsz 10 ezerért.
2012. márc. 9. 17:58
 7/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne milyen ott lakni? Milyen a közbiztonság? Romák?
2018. febr. 7. 10:38
 8/8 anonim válasza:
Nagyon rossz ott lakni, 2 óra az ut mavval es bkv-val a belvarosig. Nagyon kihalt, nincsenek boltok.
2020. okt. 28. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!