Én ott nőttem fel, akkoriban még csak egy 3000 fős kis faucska volt. Gyakorlatilag Monor "üdülőterülete" volt akkoriban. Aztán megindult a bevándorlás, megszavazták az elszakadást Monortól, úgyhogy pár éve már önálló település lett. A hülyék aránya átlagos. A közlekedés jó.
Boltok elenyésző számban vannak, ha valamit venni kell, akkor vagy Pilisre, vagy Monorra kell menni, de komolyabb dolgokért irány Budapest...
Az utolsó mondatodat erősen meg tudom cáfolni :)
Rengeteg bolt van: "rendes" kisboltok, zöldségesek, húsbolt, virágboltok, 100 Ft-os boltok, barkácsbolt, villanyszerelési bolt, "kínai" bolt, turkáló-szerűség, állateledel bolt, van gyógyszerár, posta, lottózó. Pilisen és Monoron is van Tesco, penny. Persze, ha normális (értsd nem kínai és nem turkálós) ruhát szeretnél venni, akkor irány Pest.
Ami hiánycikk: normális (finom, olcsó, gyors házhoz szállítás) kajarendelési lehetőség (nem ebéd, mert az rengeteg van).
Köszi a válaszokat!
Ez egy tök jó hír, hogy van Monoron Tesco:)
Milyen negatívumai vannak Monorierdőnek? Pl.: a vonatbérlet, az nagyon húzós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!