Úgy szeretnék megint kertes házban lakni!? (BŐVEBBEN LENT)
Vidéken egy nagyon csendes helyen, kertes házban nőttem fel, majd jött az egyetem, kolesz Bp.-en, majd egy belvárosi lakásom lett... Ismerem az érzést. Most már pár éve egy pest megyei falura költöztem kertesbe, neked is hasonló pályát kell követned.
Tanulni-tanulni-tanulni, aztán jó fizetésből venni egy olyan házat, ami tetszik. Próbáld ezt csinálni.
Felsőoktatásnál meg ne szívből válassz, hanem ésszel, olyan szakmát, ami mire végzel keresett lesz. Vegyészmérnőkség, anyagtudomány, informatika, stb..
Én is átérzem ezt, nekünk a párommal csal panelra telt, ez van. Én nyáron szenvedek, ahelyett hogy kimennék és beleugranék a diófa alatt felállított medencébe, a 40 fokos lakásban aszalódom.. mondjuk ez már a negyedik évünk, és azt érzem, hogy kezdem megszokni. De akkor is utálom.
Sajna nincs más megoldás, mint ezt most kibírni, aztán szerezni magadnak egy házat.. illetve elképzelhető az is, hogy ha anyukád talál magának párt, akkor vele összeköltözve megint házban élhettek, de erre kicsi az esély és ne is akard ebbe az irányba kényszeríteni.
Vegyél néhány balkonládát, és ültess bele virágokat!
Én az estikét imádom, délutánonként és este nagyon finom illatot árszt! Úgy talán könnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!