Az első vagy hetedik emeleten jobb lakni?
Figyelt kérdés
Hol előnyösebb lakni (előnyök, hátrányok)fiatalkonak? Az első vagy hetedik (nyolcemeletes) emeleten? Köszi2012. jan. 27. 14:49
1/4 anonim válasza:
Az elsőn csak akkor jó lakni, ha nem jó a lift :D. Feletted sokan vannak, kopognak, fúrnak faragnak állandóan, az ablakból erkélyről dobálnak, csikket, szotyit, szezonjában karácsonyfát. A panoráma nem túl szép. Ha nincs közös helységeknek szint, akkor az emberek beláthatnak. Összesen 7 további szintről ázhat be a fürdőszoba plafonja.
2/4 anonim válasza:
Nem tudok hozzászólni, eddig csak a 2. 5. és 6. emeleten laktam . ☺
3/4 anonim válasza:
Én az elsőt választanám. Mi az ötödiken lakunk, roppant kellemetlen, amikor épp nem jó a lift és fel kell cipelni a bevásárlást. A páromék ne tudd meg, mit anyáztak, amikor kiderült, hogy a nagyobbik kanapé nem fér be a liftbe és a lépcsőn kellett felrángatniuk. Nyáron tűz volt a szomszéd házban az elsőn, a tűzoltók létrával simán kimentették az embereket. Ugyanezt a sokadikon nem lehet megcsinálni. Fűtés szempontjából mindegy, hányadikon laksz, ha laknak alattad, viszont nyáron sokkal előbb lesz elviselhetetlen hőség az épület tetején. Szóval én az elsőre szavazok.
4/4 anonim válasza:
7. emelet. Én ott laktam néhány évet. Ha ez egy forgalmas lakótelep akkor kevésbé hallatszik fel az utcai zajok: hajnalban hazavánszorgó alakok, stb..
A lift általában egy-két napig nem jó, azt a kis lépcsőzést meg ki lehet bírni. Oda mindig lifttel mehetsz fel, de az elsőre mégsem, mert azt a kedves szomszédok szólják meg. Így állandóan gyalog jársz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!