Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megtagadhatom-e a panelprogram...

Tamás321 kérdése:

Megtagadhatom-e a panelprogram fizetését?

Figyelt kérdés
Sajnos a lakóközösség befolyásolható tagjait rávette a közös képviselő erre a veszélyes beruházásra, ami nekem személy szerint 8 évig tartó 8600 Ft-os plusz befizetést jelent. Így már 20800 Ft csak a közös-költség, amit pofátlanságnak tartok. De én nem kértem, hogy az én nevemben hitelt vegyenek fel és megterheljék a lakásomat 800 000 Ft-tal. Nem is írtam alá semmilyen papírt. Mégis fenyegetőznek, ha 3 hónapig nem fizetek, kilakoltathatnak. Ez szerintem undorító és kérek segítségül jogi javaslatokat.

2012. máj. 4. 19:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező te nagyon hülye vagy. A lakásod ingatlanpiaci értéke eleve megnő 1-2 millió forinttal. Amúgy 5 év alatt megtérül, utána plusz haszont termel. Mellesleg esztétikailag is szebb.
2012. jún. 5. 16:51
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem hiszem, hogy igazad van, olyat állítasz, ami nem valós.

Honnan veszed ezeket? Nem engednek olyan anyagokat beépíteni, amelyek olyan veszélyekkel járnak, amit felsorolsz.

"Többet számolnak mindenkinek, mivel nincs semmi, ami mérné a fogyasztást. Ez pont így volt a vízzel is, míg ki nem találták a vízórákat."

Ez sem így van, egy helyen van egy mérő, ami méri a teljes fogyasztást, azt leolvasva számláznak leosztva a lakás arányában.

Tudod Te egyáltalán hogyan működnek ezek egy társasházban??? Persze nem optimálisan, de azért nem úgy, ahogy Te előadod....

2012. jún. 5. 17:03
 13/16 anonim ***** válasza:
8%

11/12-nek

Te meg hülyeségeket ne beszélj.Egy panellakás a büdös életben nem emelkedik milliókkal,mert a szigetelés "pöpec"

Arról nem beszélve,hogy egyre több helyen lehet hallani,hogy a szigetelésnek beépített anyagok gyúlékonyak javarészt.Tessék többet nézni a tévét.De ne a szappanoperákat.

2012. jún. 5. 18:25
 14/16 anonim válasza:

Szerintem meg jól mondja a 11-es! Többet szokott emelkedni egy ingatlan értéke a beépítés költségénél. Úgyhogy 1 milliós emelkedés teljesen oké. És a szigetelés igenis behozza 5 év alatt az árát!

Mi magunk csináltuk, nem olyan nagy ördöngősség felragasztani, dübelezni... A 150 m2-es családi házunknak viszont sokkal több oldala van, nagyobb felülettel, mint egy kis panelkocka egyetlen utcai oldala. Nekünk olcsóbban kijött. Szerintem drága volt a kivitelező, de az már a közösség felelőssége, hogy kivel milyen drágán csináltatja meg.

2012. jún. 5. 20:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Megterhelték 8600-al a közös költséget? Sokan siránkoznak miatta? El tudom képzelni, hogy a siránkozók minimum fele ennek az összegnek a havi többszörösét dohányozza el. Jó, hogy bagóra, alkoholra van pénz, értelmes dolgokra nincs...
2012. aug. 27. 01:15
 16/16 anonim ***** válasza:
90%
Előző vagyok. A mi panelünkben szigetelés után 1.5 millió forintnyi Eurót nőtt az ára, szóval hagyjuk a hülyeségeket, hogy nem nő.
2012. aug. 27. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!