Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nagy probléma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nagy probléma magyarországon a pride?

Figyelt kérdés

Figyelem néha a Momentum kezdeményezéseit, miután bejelentették, hogy támogatják a pride-ot meglepően sokan ellenük fordultak, némelyek azt mondják, akkor inkább a Fidesz 2018 ban is minthogy a Momentum.

Meg peticiókat írtak alá, hogy tiltsák be.

A Fidesz támogatói esetén nem lepődöm meg, hogy elutasítják, de az olyanok akik támogatják a Momentumot, és ezért inkább elfordulnak, tehát a pride nagyobb probléma annál amiben élünk?

A legtöbb nyugati országban a pride egy buli mindenkinek, egy karnevál.

Itt miért látják másképp, nem egy közel keleti ország vagyunk, legalább gondolkodás módban lehetnénk előbb..

2017. jún. 28. 23:31
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
5%
Mindenkinek ALAPJOGA ízléstelenkedni csoportosan az utcán... csak ti pofátlanul visszaéltek vele ;)
2017. jún. 29. 14:53
 42/59 anonim ***** válasza:
0%

#41-es:

Velem érvelgettél, közben nézd meg a pontozást :)

Ez az igazi bort iszom... :)

Sosem érdekelt a pontszám, de én még mindig nem értek veled egyet.

Pont jó volt minden ahogy volt.

Nem kell meleg esküvő, de lehessen bejegyeztetni az együttélésüket, fogadhassanak örökbe gyermeket.

Nem kell másodszorra esküvő sem heteroként a templomban.

Ha szemetes a Budapest parádé, legyen szemetes a Pride is, szenteskedés nélkül vállaljuk fel, és legyen ugyan az a sorsa. (legalább hazajutok időben a gyerekkel)

Ha felvállalod a másságodat, normális, beilleszkedő meleg vagy mint a barátom, és pár kollégám is, semmi baj sincs vele.

Együtt buli, pia, haverok? ;)

Ha pedig a melledet verve félmeztelen vonaglasz, és ordibálod egy teherautó platójáról, hogy mekkora királyság a melegség, mind ezt azon az úton ahol ezt egy hetero nem tehette meg, akkor ne csodálkozz az ellenszenven, a tojáson, és az egyéb más dolgokon.

2017. jún. 29. 14:54
 43/59 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként olyan országokban is burjánzik még a Pride, ahol már rég elfogadták az emberek a másságot, és törvényileg engedélyezett a templomos esküvő meg a gyermekvállalás is.

Ez ilyen országokban vadultak csak el igazán ezek a Pride vonulások... a résztvevők 90%-át be lehetne vinni az utcáról közszeméremsértésért.

Csak úgy érdeklődnék, hogy ŐK pl miért küzdenek, miért vonulnak? Nehogy azt mondd, hogy az iszlám homokosokért mert menten felröhögök. Ha az iszlám homokosok védettek lesznek akkor miről fog szólni az egyre durvább pride ott a civilizált nyugaton? A homokos jegesmedvék egyenjogúságáért? Érzed, mennyire ferde ez az egész, ugye?

És csakúgy megjegyezném, hogy ha annak idején a nők az egyenjogúságukért leplezetlen csöcsökkel és pucér fenékkel szaladgáltak volna az utcákon, a férfiak akkori társadalma kérdés nélkül söpörte volna le a kezdeményezést az utcáról, meg úgy általában a köztudatból is.

Ti azért harcoltok, hogy elhitessétek magatokról, hogy alkalmasak vagytok gyereknevelésre. A házasságot hagyjuk, mert ha aki nem vallásos, mi a francnak akar templomos esküvőt? Aki pedig vallásos, az tisztában van vele, hogy miért nem házasodhat templomban egy azonos neművel.

Na most...komolyan azzal akarjátok elhitetni a világgal hogy ti méltóak vagytok a gyermekvállalásra, hogy évente megrendezitek ezt a túlfűtött kamionos kéjvonulást a város főutcáin? Hogy végre van egy nap, amikor az egyik bácsi a másik bácsi seggébe markolhat és megharaphatja a mellbimbóját az utcán mert ő ettől most aztán nagyon bátor meleg, felvállalta de rendesen... Elő a tüllszoknyákkal, a tangabugyival és a forrónacival! Ez kell a gyerekneveléssel.

Erre még Besenyő bácsi is csak azt mondaná hogy "Nóóóórmáális"???

2017. jún. 29. 15:07
 44/59 anonim ***** válasza:
93%
Magyarázd el egy pontnak, hogy mi az a gömb...
2017. jún. 29. 15:54
 45/59 anonim ***** válasza:
87%

Mármost... Egyrészt a matematikai ismereteim alapján: akár egyetlen pont is lehet gömb, a geometriában is, a topológiában különösen gyakori jelenség. :D

Metrikus terek 4ever xD

No... Akkor mire jó a fejlett nyugati országokban? Nagyon jó a kérdés. A jogegyenlőség megtörtént, látszólag semmi oka nincs. Ott valóban nem ez a cél, mert ott utcai buli, ahol heteroszexuális emberek is részt vesznek, akár gyerekestől, és mindenki élvezi, szexuális orientációjától függően. :)

A saját és a társaim javának nevében kikérem magamnak a kéjmenet kifejezést. Az emberek java normális öltözékben van jelen.

Jaaa, van bejegyzett élettársi kapcsolat. Csak azzal az a gond, hogy előfordul nem is ritkán a következő: az orvos nem engedi be látogatni az illetőt, mert nem házastárs, ergo nem hozzátartozó. Akár csak egy lábtörésről, akár éppen az illető haláltusájáról van szó.

Ha már annyira hisztek a média által hirdetett kéjmenetnek, akkor javaslom, olvassatok utána, ezt is az nyomatja. :)

2017. jún. 29. 17:47
 46/59 anonim ***** válasza:
80%
Upsz: szexuális orientációjától függetlenül* :D
2017. jún. 29. 17:47
 47/59 anonim ***** válasza:
7%

Eddig az összes válaszodat végig felpontoztam. Még egy ilyen beszólás és lepontozom mindet. :)

A gömb. Vagy pont. :) /Mindegy is, honnan nézzük./

2017. jún. 29. 18:08
 48/59 anonim ***** válasza:
93%
És vééééégre valaki, aki nem keveri össze a nemi identitást a szexuális orientációval! Köszönöm! :)
2017. jún. 29. 18:12
 49/59 anonim ***** válasza:
19%
Mint ahogy már korábban is említettèk, én meleg vagyok, nem pedig bzi. Érdekes, hogy ki nem állhatom a női ruhás, nyávogó hangú, kövér-kcsg, női jellemű bzi "férfiakat", mint ahogy undorítónak találom a fiúnak kinéző lszbi lányokat, pedig meleg vagyok. Na ezekből nem kell egy rakás a Pride-ra. Természetesen ott is sok normálisan kinéző, nem elkorcsosult meleg ember is van, ami teljesen normális. Én a férfias, normális melegeket szeretem. Az a baj a Magyarországon élő emberek egy részével, akik utálják a normális melegeket is, hogy ilyen középkori homofób a gondolkodásmódjuk. Ezért egy pöcegödör ez az ország, az itt élő emberek miatt. Mellesleg egyáltalán nem vagyok liberalista. Szerencsére még egyszer sem voltam Pride-on és nem is leszek, mert távolabb lakok az ilyen eseményektől, nem vagyok kiváncsi azokra, akiket korábban említettem.
2017. jún. 29. 19:42
 50/59 anonim ***** válasza:
12%

A témájátol függetlenűl minden felvonulást és nagyobb rendezvényt utálok amit a belvárosban napközben szerveznek meg.

Hangos zene, nagy tömegek plusz a város néhány részèn a közlekedés megbénul.

Biszexuálisként nincs bajom vele, de nem támogatom.

19/F

2017. jún. 29. 20:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!