Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nagy probléma magyarországon a pride?
Figyelem néha a Momentum kezdeményezéseit, miután bejelentették, hogy támogatják a pride-ot meglepően sokan ellenük fordultak, némelyek azt mondják, akkor inkább a Fidesz 2018 ban is minthogy a Momentum.
Meg peticiókat írtak alá, hogy tiltsák be.
A Fidesz támogatói esetén nem lepődöm meg, hogy elutasítják, de az olyanok akik támogatják a Momentumot, és ezért inkább elfordulnak, tehát a pride nagyobb probléma annál amiben élünk?
A legtöbb nyugati országban a pride egy buli mindenkinek, egy karnevál.
Itt miért látják másképp, nem egy közel keleti ország vagyunk, legalább gondolkodás módban lehetnénk előbb..
#4. A pride célja épp ez volna, hogy a melegeknek ugyanannyi joguk legyen, viszont ahhoz, hogy ezt elérhessük nem lehet tabu az, ha valaki homoszexuális.
Nyilván tiszteletre méltó a te hozzáálásod, viszont jelenleg nem sok társad lenne aki igent mondana.
#6, Köszönöm, kb erre gondoltam én is.
Mellesleg a jelen kérdésre reagálók között is tombol az ellenzék.. :/
#10, Nyugodtan kifejtheted, hogy mi számodra a hagyomány, ne parázz, megértem!:)
Mellesleg a homoszexualitás sem épp újkeletű, pont olyan idős mint az emberiség.
"A legtöbb nyugati országban a pride egy buli mindenkinek, egy karnevál."
Ha már ennyire a "fejlett nyugatot" akarod követni, a legjobb ha elmész egy ilyen fejletlen, primitív, keleti országból, ahol "nem ismerik el" a jogaitokat. Javaslom Németisztánt, vagy Francisztánt, esetleg Svédisztánt, vagy a lassan létrejövő Nyugat európai egyesült kalifátusokat, ott (főleg az új "állampolgároknak") toleránsabb a gondolkodása a melegekkel, stb szemben.
Mi egyszerűen nem vagyunk kíváncsiak más magamutogatására, és nem szeretnénk ha a gyerekeink is "divat melegek" lennének. A magyar népnek még van némi identitása, itt még - egyenlőre - érték a család. Persze a falak között bárki bármit csinálhat, ez senkit sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!