Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nagy probléma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nagy probléma magyarországon a pride?

Figyelt kérdés

Figyelem néha a Momentum kezdeményezéseit, miután bejelentették, hogy támogatják a pride-ot meglepően sokan ellenük fordultak, némelyek azt mondják, akkor inkább a Fidesz 2018 ban is minthogy a Momentum.

Meg peticiókat írtak alá, hogy tiltsák be.

A Fidesz támogatói esetén nem lepődöm meg, hogy elutasítják, de az olyanok akik támogatják a Momentumot, és ezért inkább elfordulnak, tehát a pride nagyobb probléma annál amiben élünk?

A legtöbb nyugati országban a pride egy buli mindenkinek, egy karnevál.

Itt miért látják másképp, nem egy közel keleti ország vagyunk, legalább gondolkodás módban lehetnénk előbb..

2017. jún. 28. 23:31
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
81%
#10 nemzetrombolo ebben az orszagban az egetvero tudatlansag es a mindenkifele iranyulo gyulolkodes:)
2017. jún. 28. 23:56
 12/59 anonim ***** válasza:
46%
A melegekkel semmi bajom, de én se járok ki az utcára a fa**ommal helikopterezve üvöltözni, ami a pride-on folyik az csak polgárpukkasztás, és nem hívja fel semilyen problémára a figyelmet, azon kívül, hogy a magyar emberek olyan nyamvadtak, hogy egyiknek sincs töke közéjük dobni valami molotovkoktélt :D
2017. jún. 28. 23:57
 13/59 A kérdező kommentje:

#4. A pride célja épp ez volna, hogy a melegeknek ugyanannyi joguk legyen, viszont ahhoz, hogy ezt elérhessük nem lehet tabu az, ha valaki homoszexuális.

Nyilván tiszteletre méltó a te hozzáálásod, viszont jelenleg nem sok társad lenne aki igent mondana.

#6, Köszönöm, kb erre gondoltam én is.

Mellesleg a jelen kérdésre reagálók között is tombol az ellenzék.. :/

2017. jún. 29. 00:00
 14/59 anonim ***** válasza:
65%
nemtom engem nem érdekel a felvonulás, csak azt látom h rávan erőltetve mindenkire a melegség, h elfogadjátok ha beledöglünk akk is, nekem ezt üzeni, ettől pedig ellenszenvességet vált ki az emberekből.. nekem alapvetően semmilyen nemű vagy nemi identitású személlyel nincs bajom, azzal van aki borzasztóan buta paraszt vagy ecetes, negativ, stb, aki nem valónaz életembe de őket sem nyiltan utálom, inkább elérem h elkerüljenek, akár azon az áron h megutáltatom magam
2017. jún. 29. 00:03
 15/59 anonim ***** válasza:
54%
?ár nem azért de szerintem ugyan azok a jogok illetik az embereket legyen az meleg/heteró fekete/fehér/sárga. DE ha a pofámba tolja, hogy ő más akkor menjen a halál... jára mert nem vagyok kíváncsi rá.....
2017. jún. 29. 00:04
 16/59 anonim ***** válasza:
62%
Lehet hogy a pride alapból arról szólna, csak a birkucik saját magukkal csesznek ki mikor rózaszin tangában tekeregnek és visitoznak mint egy 4 éves kislány... Ha én valamiért küzdenék, a jogaimért szerintem máshogy csinálnám, de lehet én vagyok a hülye. :)
2017. jún. 29. 00:05
 17/59 A kérdező kommentje:

#10, Nyugodtan kifejtheted, hogy mi számodra a hagyomány, ne parázz, megértem!:)

Mellesleg a homoszexualitás sem épp újkeletű, pont olyan idős mint az emberiség.

2017. jún. 29. 00:12
 18/59 anonim ***** válasza:
88%
#10 hiába nem akarsz buznyákokat az országba, melegek mindig is voltak és mindig is lesznek, ha tetszik ha nem.
2017. jún. 29. 00:31
 19/59 anonim ***** válasza:
11%

"A legtöbb nyugati országban a pride egy buli mindenkinek, egy karnevál."

Ha már ennyire a "fejlett nyugatot" akarod követni, a legjobb ha elmész egy ilyen fejletlen, primitív, keleti országból, ahol "nem ismerik el" a jogaitokat. Javaslom Németisztánt, vagy Francisztánt, esetleg Svédisztánt, vagy a lassan létrejövő Nyugat európai egyesült kalifátusokat, ott (főleg az új "állampolgároknak") toleránsabb a gondolkodása a melegekkel, stb szemben.

Mi egyszerűen nem vagyunk kíváncsiak más magamutogatására, és nem szeretnénk ha a gyerekeink is "divat melegek" lennének. A magyar népnek még van némi identitása, itt még - egyenlőre - érték a család. Persze a falak között bárki bármit csinálhat, ez senkit sem érdekel.

2017. jún. 29. 00:36
 20/59 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy teljesen mindegy ki mit gondol a Pride-ról betiltani úgysem fogják mivel alkotmányos alapjog a gyülekezés szabadsága. Amíg törvényi keretek között működik védelem illeti a rendezvényt, függetlenül annak céljától. És az, hogy férfiak esetleg magassarkúban és rózsaszín bugyiban illegetik magukat az bizony nem sért törvényt.
2017. jún. 29. 00:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!