Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nagy probléma magyarországon a pride?
Figyelem néha a Momentum kezdeményezéseit, miután bejelentették, hogy támogatják a pride-ot meglepően sokan ellenük fordultak, némelyek azt mondják, akkor inkább a Fidesz 2018 ban is minthogy a Momentum.
Meg peticiókat írtak alá, hogy tiltsák be.
A Fidesz támogatói esetén nem lepődöm meg, hogy elutasítják, de az olyanok akik támogatják a Momentumot, és ezért inkább elfordulnak, tehát a pride nagyobb probléma annál amiben élünk?
A legtöbb nyugati országban a pride egy buli mindenkinek, egy karnevál.
Itt miért látják másképp, nem egy közel keleti ország vagyunk, legalább gondolkodás módban lehetnénk előbb..
És miért Mo-n van a legtöbb neonáci?
Vannak bizonyos problémák amikre az emberek nem jó megoldásokat találnak, aztán átmennek Hitlerbe, és ennek ez a velejárója.
Azért megjegyezném hogy én sem szivlelem a pride-ot, felőlem a melegeknek legyen ugyanannyi joguk mindenhez mint a heteroknak, de minek ez a polgárpukkasztó gyomorforgatás? Annak sem örülnék ha heterok csinálnák ezt, és lefogadom hogy a melegek sem örülnének ha a heterok parádéznának ilyen módon...
Nem a melegséggel van bajom hanem ezzel a magamutogató magatartással, menjenek normális ruhában végig, beszéljenek normálisan, tegyenek normális dolgokat.
A liberalizmus lényege is valamikor még az volt, hogy az ember addig szabadon cselekszik amig nem árt másoknak, na de ez szerintem ártalmas.
Vicces h a magyarorszagon elo "ertelmisegi" ember aki mindig szidja a nyugatot😂 ugyancsak gyanus h ezek kozul kerulnek ki az alacsony IQ-ju homofobok es a kocsmatoltelekek:D nem sokkal tobb tisztelet annak aki csak hulye de legalabb nem jar kocsmaba👍
Vaszolva a kerdesre: a magyar nem szornyen buta ha az atlagot nezzuk (mar bocs) esmint tudjuk az inteligencia hianya osszefugg a tolerancia hianyaval es mivel az orszag nagyresze ilyen, ezert kerulnek ilyen-olyan partok vezeto hatalomba es ezert vannak a Pride-ellen peticiok meg akik dobaloznak ott stb.. Szoval sajnos ez vam es ezt visszavezethetjuk a rossz kozoktatasra is ami meg a rosz rendszer amirol a kormany tehet amit a buta ember valaszt meg.. Kor bezarul. Sajnos nehez belole kitorni ezert fogy az orszag nepessege (nem a melegek miatt akik nem csinalnak gyereket... Mellesleg tobb a meddo hetero par mint a meleg szoval am is gyenge erv)
Igyekeztem reszletes valaszt irni es nehany tenyt az esetlegesen felmerulo."homofob aktivistak" erveire.
Magyar nep*
Egyebket kedves vaszolo akinek nincs baja a melegekkel de a pride-al van: nos ha mindenki igy alna hozza h leheg ugyan annyi jogunk mint a heteroknak, nemis kellene a pride, de mivel ez nemigy van a pride egy felhivas arra h ez nem egy elhanyagolhato problema, ha nemlenne es mindenki a szobajaban kuksolna mimtha melegek nemis leteznenek, megneznem mikor foglalkoznanak velunk es a jogainkal:)
Én azért ellenzem és fogom mindig is ellenezni a pride-ot, mert családellenes. Meg amúgy is, magamutogatás. Ettől függetlenül a melegeket megértem, nem tehetnek róla, nem rosszabb ember, mint bárki más, nekik sem könnyű, de ez nem jelenti azt, hogy most miattuk forgassuk fel a világot.
Nem csak a pride családellenes, hanem sok más dolog is a mai világban, hozzáteszem. Tehát véletlen se értse mindenki úgy, hogy a pride az egyetlen és legnagyobb főellenség, sok más is van, ami nem kéne, hogy úgy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!