Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek koleszban milyen szexuális élményetek volt sráccal?
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 09:00
51/125 anonim válasza:
Na, tudod már, ki volt olyan szorgalmas akkor éjszaka...? :D
52/125 anonim válasza:
Nyíregyen vagyok kolis...Így volt néhány jó dologban már részem(kölcsönös szopás, szex), de érdekelne továbbra is :)
53/125 anonim válasza:
igen, szobatársaimmal egyszer úgy csináltunk, mintha megdugnánk egymást és éreztem, hogy az egyiknek áll a farka. később kérte, hogy játszunk még ilyeneket
54/125 anonim válasza:
Szobatársammal egy buli után dumálgattunk nőkről, erről-arról. Panaszkodott, hogy a barátnője nem engedi az anál, pedig ő nagyon kíváncsi lenne rá. Én félig-meddig poénból benyögtem, hogy itt vagyok én, ő meg belement... :) (Tudta előtte is, hogy bi vagyok.)
55/125 anonim válasza:
Mikor mentem fel a szobámba, két blokktársam épp orálozott (azt hitték, mindenki hazament már a blokkból). Gyorsan behúztam a szobámba, miközben odanyögtem nekik egy "bocsi"-t, de 5 perc múlva már nem bírtam magammal, és csatlakoztam hozzájuk :D
Azóta már rendszeressé vált a hétvégi kamatyolás, ráadásul az egyik szobatársunk (akiről amúgy előtte is tudtam, hogy meleg) szintén beszállt időközben :D
56/125 anonim válasza:
55-ös, milyen életetek van :D
57/125 anonim válasza:
Miután kitudódott, hogy biszex vagyok pár srác szopatott.
58/125 anonim válasza:
Csak en szoktam ezekre a kommentekre kiverni ?:D
59/125 anonim válasza:
jó olvasni ezeket
én Veszprémben vagyok kolis de még nem volt ilyen élményem
60/125 anonim válasza:
Én velencén vagyok kolis,de ilyenben nég sajnos nem volt részem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!