Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek koleszban milyen szexuális élményetek volt sráccal?
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 09:00
11/125 anonim válasza:
szobatársammal végig szexeltük a 4 évet
12/125 anonim válasza:
A koleszban az osztálytársammal mindig együtt tusoltam mert nagyon nagy és szép farka volt.berugtunk és leszoptam.isteni volt.
13/125 anonim válasza:
ahahahah, nagyon bírom ezeket a kalandokat, aztán azok röhögtem én is h sokszor a létező legmacsóbb srác is benne volt ebben-abban, de hát hiába, egy fiúközösség kihoz az emberből sok mindent, tudom én ...
14/125 anonim válasza:
Vagyunk páran akik nem titkoljuk,így rendszeres orál,hoki.
15/125 anonim válasza:
Nekem nem volt semmi,de most már nem lenne baj ha egy fiú le akarna pippantani :)
16/125 anonim válasza:
5 fiúval szex egyszerre. Nagyon durva volt, de élvezetes, fiatal voltam még, nagyon jól bántam a fasszal. 32l
17/125 anonim válasza:
19:09
Az se lenne baj, ha egy szűz srác csinálná neked?
19F
19/125 anonim válasza:
23:40
Én még szűz vagyok, de rögtön egy hármassal kezdjek? :)
#17es voltam
20/125 anonim válasza:
meglepődnél h szűz srácok sokszor mennyire jól tudják csinálni. talán pont azért mert addig csak fantáziában élték meg, akkor aztán élőben mindent bele adnak ... amúgy meg a kis bénázásuk kifejezetten aranyos :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!