Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek koleszban milyen szexuális élményetek volt sráccal?
Középiskolában az egyik szobatársam takarodó után szinte mindig odasunnyogott hozzám, bebújt az ágyamba.
Mögém feküdt, lehúzta a gatyákat, és a merev farkát nyomkodta a lyukamhoz, az én merev farkamat meg húzkodta. Sokszor húzta a kezem a farkához, hogy én is húzogassam az övét, miközben a seggemhez nyomkodta. Volt, hogy a farpofáim közé is élvezett, éreztem a lüktetést is. Sajnos nem engedte, hogy fordítsunk a felálláson, mindig ő nyomkodta a farkát, minden szó nélkül, jól irányított amúgy.
Volt olyan is, hogy napközben, mikor tudta, hogy csak mi ketten vagyunk a szobában, kutyapózba igazított, úgy csinálta, vagy az ablakban, miközben néztem ki.
Sajnos sose nyomta belém, mindig csak a lyukamhoz nyomkodta.
Nem kedveltem egyébként a srácot, de egész jó, izmos teste volt, és mivel vágytam volna szexuális kalandra, hagytam neki.
Azt sajnálom, hogy nem volt bátorságom egyszer sem leszopni. És hogy ennyire aktív akart lenni. Kölcsönösen lett volna a legjobb. Mondjuk utólag belegondolva így is szép emlékek, élveztem ezeket.
annyira bírom h tabutéma ugyan, de én inkább arra lennék kíváncsi h középiskolai / egyetemi koleszban vajon létezik olyan, akinek semmilyen kalandja nem volt a saját nemével?
én magam nem nagyon hiszem (és tapasztalatból).
csak persze az a vicc ebben, h leginkább az érintettek nem fogják ezt beismerni, nehogy rájuk ragadjon a homo-bélyeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!