Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha koleszban szobatársammal sokat vagyunk egymás előtt is meztelenül? 20/F
Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 14:15
1/10 anonim válasza:
Ha nektek nem gáz akkor nem. Miért meleg kérdés? :D
2/10 anonim válasza:
Nem gáz. mi néha poénkodunk is egymásén, megbeszéljük a "fütyis" témákat. farokverésből sem csinálunk ügyet, úgyis sokat látjuk a másikét állva főleg reggelente. de nincs bámulás, egymásét meg főleg nem verjük :D
4/10 anonim válasza:
Eggyaltalan nem gaz meg heterok kozott sem!!!
5/10 anonim válasza:
Ha nem értek egymáshoz, akkor egyáltalán nem gáz.
Ha csak szerettek úgy lenni, de nem vált ki belőletek semmit a másik látványa, akkor ez totál természetes dolog.
6/10 anonim válasza:
Ha nem áll fel közben a farkad... :)
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha egymás előtt kölcsönösen meztelenül vagytok. Így nem lesztek máshol sem majd szégyenlösők, mevel hozzászoktok a meztelenkedéshez. Ez nagy előny lehet számotokra.
8/10 anonim válasza:
mi hárman voltunk egy szobában és hamar kiderült szeretünk meztelenkedni
Vertük is egymás előtt meg egymásnak is főleg reggel amikor mindhárman álló farokkal keltünk
9/10 anonim válasza:
szobatársammal sokat meztelenkedtünk egymás előtt volt hogy beindultunk egymásra
10/10 anonim válasza:
Két szobatársamat gyakran látom meztelenül, mert nem szégyenlősek. Én sem. Tudják, hogy meleg vagyok és nincsenek zavarban. Párszor a dögök 'letepertek', mert agyamentek, de mindig csak poénkodtak. :DDD
Merthogy mindketten jó maszkulinok, szóval huhhh... xD
És kihasználják, hogy én nem és izgulok a nagyon maszkulin srácokra. xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!