Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek koleszban milyen szexuális élményetek volt sráccal?
hárman voltunk egy szobában
Ketten tök heterónak mondták magukat kb egy hónapog
Eleinte kicsit bénáztunk de jó volt koleszosnak lenni
Az egyikkel még ma is tartjuk a kapcsit és nem csak beszèlgetünk
Mindegyik szobatársam hetero volt, de az egyikről egyszer véletlenül kiderült iszogatás közben, hogy imádja a csikizést. Egyszer megcsikiztem rendesen, és annyira tetszett neki az élmény, hogy ha az épületben koncert, vagy nagy hangzavar volt, mindig csikiztünk. Mivel a többiek ilyenkor hazautaztak tanulni és ketten maradtunk :-) Egy idő után már meztelenül kikötözve csináltam neki. Imádta. Az utolsó évben jutottunk el oda, hogy a farok és ágyék csiki is mehetett, eldurranásig.
Baromira élveztem a helyzetet, mert piszok jó teste volt.
másodikba uj szobatársam volt laza srác
Sokat meztelenkedett előttem szép szőrös volt neki
Egyik hétvégén továnb aludt amikor visszajöttem a tusolóból oldalán feküdt olyan magzatpózba és az alsógatyesza teljesen felcsúszott
Szval kinn volt a segge is meg a zacsija Nem gondoltam hogy a segge is ilyen szőrös tökre felizgultam rá
Ovatosan megsimiztem azt hittem még alszik Kis idő mulva azt mondta ne hagyjam abba simizzem neki A vége egy nagy sex lett Néha még összejövünk
Ajh basszus én kolis vagyok de semmi :( szobatársam se olyan, hogy lesz valami is, annyira nem is nagyon bejövős :( ajh én mindig pehjes vagyok 😔
Egy pehjes egyetemista 22 éves passziv fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!