Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek koleszban milyen szexuális élményetek volt sráccal?
a legnagyobb heterót is láttam már (vagyis hallottam már) h aztán meg imádott csávókat sz--atni ...
shztem inkább az a kérdés h mi fér bele a heteróságba, és ez sztem még simán, aki mesélkte, speciel még macsóbbnak is érezte magát amitt h ő még fiúnak is lenyomja.... ennyi.
aztán persze fordítva nem működne a dolog, abból lenne verekedés aszem, de így egyoldalúan elég sok heterónak birizgálja a fantáziáját és meg is lépi, ha éppen olyan a környezet, pl egy kolesz tökéletes erre.
Ez a ki a nagyobb bwzi, aki szopja, vagy aki odatartja, egy többször felmerülő nem eldönthető kérdés;
Anno egyszer amikor egy magát heteronak valló sulibikájával alkudoztam, hogy szeretné-e hogy orálisan kielégítsem vagy sem, először ahhoz kötötte, hogy videóra veszi -a későbbi megzsarolhatóságom céljából- de aztán erről nagyon gyorsan letett, mert mondtam neki hogy ok, de én is. :)
A lényeg, hogy a végén mindketten élveztük, és a videózás elfelejtődött.....
85
egyértelmű h az aki csinálja ...
aki hagyja, annak nem muszáj homónak lennie, sok hetero srác szo ---tja magát fiúval, de persze az lenne az utolsó napod, amikor ezt felemlegeted vhol :D
úgyhogy nem olyan ritka ez, volt nekem is, és az volt a poén h a srác elmondta a legjobb haverjának h csináltam neki, az meg jött másnap h "tényleg le...-tad?" mondom, tényleg. erre: "és engem is le...nál?
mondom hülye vagy, a suli 2 legszebb srácáról volt szó, naná ... és hát ennyi, így lett hirtelen 2 srác is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!