Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek koleszban milyen szexuális élményetek volt sráccal?
Szoptam szinte napi szinten a szobatársaimat, mikor szobában mikor zuhanyzóban
Szájba élveztek, nyeltem
Nyár végén két barátom is tiszta idegroncs volt, mindegyiknek a koli az oka. Egyikükkel szakított a szerelme mert elment Pestre tanulni, természetesen kollégiumban lakik a srác, és hát mi fog történni ugye, ha.....
A másik ugyanez, csak ott még kialakulóban volt a dolog. Úgyhogy nem vmi szerencsés kitenni ezt a kérdést mert hányan lehetnek még így ezzel a dologgal...
emberek ez már poén :)
annyira vicc, mindenki tudja nagyon jól, h egy fiúkoleszban azért történnek dolgok, mondhatni, kevesebben vannak sztem, akik megússzák ilyen-olyan kaland nélkül ...
erre ez a legutolsó hozzászólás kész :D nagyon jó ! nyugtasd meg a bnődet, haverodat, h attól mert tabutéma, még létezik, és tök mindegy, van-e bnője, tök mindegy, tagadja-e, egy ilyen fiúközösség azért üt :)
Velem még nem történtek ilyesmik de jó olvasni őket.
Várom már a fősulit:P
a #66-os leírta a lényeget. ez tényleg amolyan kimondatlanul működik, mindenkinek van bnője stb szal senki se fog megbuxulni emiatt, de tény ami tény, h bizony nálam is a koleszban ami ment a tusolókban az már néha brutális volt :D olyanra is emlékszem h voltak kialakult párok és mindig direkt együtt mentek tusolni, ott kb kérdés nélkül az egyik térdre nyomta a másikat, de aztán ennyi, kijöttek és mindegyik ment a bnőjéhez.
hát érdekes dolog ez, de egy fiúkoleszben ez kb természetes dolog. én azon csodálkoznék, ha nem lenne ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!