Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küszködtem 10évig hiába a nőknél én kötözni való bolond, míg kényszeredetten, de áttértem a fiúkra. Ez normális?
Baráti társaságom nem volt,szülők elválltak,nehezen ismerkedtem.Még csak nem is gondoltam fiúkra,mindig is nőt..nőket akartam.100% hetero voltam.Nőkre masztiztam otthon.
Próbálkoztam discócban...de minden lány visszautasított.Őrlődtem,...megint kudarc...megint kudarc. Otthon csak masztizás.
Egyszer csak próbaképp írtam a chaten és nagy megrökönyödésemre kapásból 3 fiu is válaszolt!!
Ledöbbentem! Micsoda? De hisz 10 év nőknél való ostrom után,hogy lehet ez, hogy pl. 50 nőnek nem kellettem, itt meg az első beírásomra már 3-an is válaszoltak?
Nem tudtam mit kezdeni az esettel. De hisz én hetero vagyok. Hagytam is a fenébe a 3 válaszolót. Hétvégén ugyanúgy mentem a discóba és ugyanúgy elkültek a fenébe a nők! Hogy képzelek ilyet,de hisz nem vagyok jó pasi!
Még további ostromok következtek,hónapokig..netán évig és a végén nem bírtam tovább!
Kipróbáltam fiúval (megjegyzem 5 perc alatt találtam erre partnert a fiúknál)a nőknél meg 10 év visszautasítás gyötört.
Először szörnyű bűntudatom volt,hogy úristen fiúval voltam,de később beletörődtem. Belerázódtam,ma már rendszeresen szexelek fiúkkal.
Öregem, az írásod több sebből vérzik.
Egy, ha full heteró lennél soha, de soha nem feküdtél volna össze férfival. Ha biszex vagy (amiben nem lenne semmi baj), az lehet, hogy látszik, érződik rajtad, és a csajok, akiknél próbálkoztál, lehet, hogy csak a full heteró pasik érdeklik.
A másik dolog, hogy miért az embercsoportokat nézed? Miért nem az utcán, bev.központban kéz a kézben sétáló párokat, házastársakat, kisgyerekkel sétálókat? Ez komoly, hogy egy 180 alatti férfit se láttál nő mellett???
Szerinted tényleg számít a kigyúrtság, akkor miért nem gyúrtál? Ha nincs pénzed konditeremre vagy szégyenlős vagy mások előtt kondizni, van olyan könyv is, ami gépek nélkül, otthon elvégezhető gyakorlatokkal erős testalkatot csinál... Szóval nem is értelek.
Nekem négy évig nem volt kapcsolatom (én nem egy rámenős típus vagyok, de van olyan nő, csak szólok, aki azt nem csípi, hogy látja rajtad, hogy csak ágybavinnéd), de mikor négy év után rátaláltam a pàromra, utána el is felejtettem rögtön a négy egyedül töltött évet.....
Szóval, te biszex vagy, és nem a nők hibája, hogy most neked férfiakkal kell szexelned!
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!