Normális, hogy szeretek depressziósan élni?
Figyelt kérdés
Elég durván depressziós vagyok sajnos, vagy nem sajnos, ez van. Azt vettem észre, hogy élvezem, hogy rosszul vagyok. Élvezem a fájdalmat. Élvezem, hogy alig bírok így élni...2016. ápr. 15. 18:54
1/8 anonim válasza:
Fura, ezzel én is így vagyok:D Ezért is hallgatok olyan zenéket, nézek olyan filmeket/sorozatokat.
Szerintem nem igazán normális...
2/8 anonim válasza:
A halak horoszkópú emberek már csak ilyenek.. ha élvezed akkor miért ne :D
3/8 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem volt már öngyilkossági kísérletem, nem sikerült. Hogyan lehet ezt élvezni? Egyszerűen magamat nem értem, hogy hogyan szerethetem ezt a fájdalmat, ami nem hagy élni.
2016. ápr. 15. 19:40
4/8 anonim válasza:
Mert lassan, sunyin kúszik be az életbe, és már nem is emlékszel, milyen nélküle. Ha kigyógyulnál, magad se értenéd régebbi önmagad.
5/8 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Amikor rám tör a depresszió (mert mindig visszatér) szinte megkönnyebbülök. Hosszú évekig voltam depressziós, úgy nőttem fel, az a közeg, az a fajta hangulat ismerős, biztonságos, kiszámítható. Akkor érzem, hogy na ez vagyok én. Közben meg szenvedek tőle, meghalnék olyan rossz. De a hosszan tartó kiegyensúlyozottságot nem bírom, olyan akkor, mintha idegen lennék.
6/8 A kérdező kommentje:
Hmm, van benne valami, igazad lehet... Köszönöm!
2016. ápr. 15. 19:48
7/8 anonim válasza:
az 5-ös válasz betalált! Tényleg így van neked úgymond a szenvedés a normális, valószínű a családodban ez a megszokott, nézd meg a szüleid mennyire boldogok... te csak azt tudod visszatükrözni, amit tőlük láttál.
8/8 anonim válasza:
tudsz angolul? ajánlom az "only happy when it rains" c. számot. pont ezt az érzést járja körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!