Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az normális ha szeretek félni?

Az normális ha szeretek félni?

Figyelt kérdés
Mindig, amikor rosszat álmodok, alvásparalízisem van, vagy csak valamitől félek akár ébren is, a félelem mellet jól érzem magam. Szeretem a félelem érzését. Hülye vagyok?

2016. jan. 19. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

A félelem és a jó érzés az két különböző érzés, az egyik kizárja a másikat.

Szerintem összekeversz valamit, jól érezni magadat és közben félni is egyszerre, nem lehet.

Izgalmat keverheted össze a félelemmel. Lehet izgulni, és ez az izgalom lehet jó is, de elsősorban akkor, ha jó dologra irányul, pld. sportverseny.

Ha rosszra, pld. lopás, akkor ha ilyesmi izgalomra érzed jól magad, az beteges.

2016. jan. 19. 16:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Pld. akkor is jó érzésem van, ha meglátok valamit a sötétben és elkezdek közel menni..félek, de közben örülök.
2016. jan. 19. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hülye,mindenki másmilyen. A félelemkor valamiféle anyag felszabadul a szervezetben és téged ez hajt úgymond,ezért szereted megélni a félelmed. Ennyi az egész.
2016. jan. 20. 10:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. jan. 20. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!