Egy normális embernél mikor jön el először az a pont, amikor kezd félni az öregedéstől?
Figyelt kérdés
Általában 30 éves koruk közeledtével jön rá az emberekre, de előtte nem szokott előfordul ilyen, mondjuk 20 éves kor környékén?2009. szept. 26. 09:04
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én 20 vagyok, és néha rám tör a félelem. Nem tart sokáig, pár nap, de akkor igazán intenzív.
Olyan soknak hangzik még, hogy van kb 50-60 évem, de mégis úgy el fog repülni.
Sokszor nézem az idősebb embereket, és kiráz a libabőr, mikor eszembe, jut, hogy milyen szép fiatal lehetett, volt ő is tini, és ő is biztos gondolt az öregségre, és akkor ott ül, ráncosan, idősen és már nem jön vissza a fiatalsága...
2/9 anonim válasza:
Harminchét éves vagyok és még soha nem féltem attól, hogy egyszer majd megöregszem. Ez személyiség kérdése. Van aki fél a ráncoktól, van aki nem. Ez az élet rendje akkor is ha parázol akkor is ha nem. A tükrön meg a sajgó derékon kívül amúgy sem érzed, hogy ketyeg az órád.
3/9 A kérdező kommentje:
én is 20 éves vok,és rám is rámjön, főleg h most mentem fősulira, és csupa 18 évesekkel vok, és olyan fura:D, nem rég még én is annyi voltam. mi lezs itt még 10 év múlva:S
2009. szept. 26. 09:34
4/9 anonim válasza:
Nálam úgy 12 éves korom körül jött el az a pillanat,és azóta is tart...
Most vok 25
5/9 anonim válasza:
Első vagyok: én érettségi után OKJ-s képzésre jelentkeztem, és sok 16 éves osztálytársam van. Furcsa. :D
6/9 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok vele, hogy bárcsak megélném az öregkort! Én attól félek, hogy nem fogok megöregedni, mert nem fogok addig élni! A mai káros környezetben és egészségtelen életmódunkban nem hiszem, hogy sokan elérjük a 70 éves kort, de azért úgy legyen!
20/L
7/9 anonim válasza:
Ez attól függ, ki milyen tartalmas életet élt eddig. Aki kiegyensúlyozottan, megvalósított tervekkel és vágyakkal éli az életét, az kevesebbet gondol az öregedésre, mint az, aki céltalanul tengeti a napjait.
8/9 A kérdező kommentje:
azt hiszem utolsónak nagyon igaza van :/
2009. szept. 27. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!