Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nődoki kemény kefével vett...

Nődoki kemény kefével vett mintát a lányból, akinek utána vérzése van minden pisilésnél és nagyon fáj neki. Eredetileg fertőzés-gyulladás miatt kereste fel, ezek után pont ott vérzik most. Veletek volt már ilyen? Ez normális mintavétel?

Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 23:09
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Szerintem ez nem normális.. Én vissza mennék, és megkérdezném mit csinált a drága..
2009. jan. 23. 23:16
 2/20 anonim válasza:
100%
jaa, elővigyázatosságból
2009. jan. 23. 23:16
 3/20 A kérdező kommentje:
Én is azt javasoltam neki, de hétvége jön, kitudja hol a doki.
2009. jan. 23. 23:18
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

És honnan jön a vér és honnan vett mintát a doki?

Mert ha hüvelyből, akkor az nem csak pisilésnél vérzik.

Ha meg fáj a pisilés, és véres is, akkor ahhoz a hüvelynek semmi köze, az egy csúnya húgyúti fertőzés. Sok folyadék és irány az urológia.

2009. jan. 23. 23:20
 5/20 A kérdező kommentje:

Mintát a hüvelyből vett szerintem, bár megemlítette, hogy lehet hogy a húgycsőből, de én azt nem hinném, vagy lehet?

Inni nem iszik, mert fáj a pisilés neki.

Hogy a vér melyik nyílásből jön, nem tudta kivenni.

2009. jan. 23. 23:24
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a lány nem nagyon lehet tisztában a saját anatómiájával... hány éves?

Nőgyógyász nem tud benyúlni a húgycsőbe semmivel... nem lehet, hogy az urológus volt, és katéterrel vett mintát a húgyhólyagban lévő vizeletből, hogy megnézze a kórokozókat?

Mert a katéter kihúzásánál sérülhet a húgycső fala, ami okozhat vérzést és fájdalmat. De a nem ivás akkor sem megoldás, a sűrű, erős pisi csak még jobban csípi, azonkívül sose gyógyul meg a húgyúti fertőzés.

Ennyire ne legyen puhány, hogy fog majd gyereket szülni?

Az meg, hogy honnan jön a vér... jaj, istenem... ha nem tudja, akkor tényleg nagy madár.

2009. jan. 23. 23:28
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem madár csak érintetlen.

A húgycsőből szerintem sem vehette én is nagyot néznék, de kérdezték hát válaszoltam.

Ezen kívül, nem katéter, hanem kefe, ami már laborosnénit boldogítja.

Arra lettem volna kíváncsi másnál volt-e már ilyen mintavétel gyulladásos betegségnél. De eddig érdemleges válasz még nem jött sajnos.

2009. jan. 23. 23:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

A szüzességgel nem lehet takarózni, a szüzeknek is szokott vér jönni a hüvelyükből havonta egyszer (talán erről már hallottatok)

Mivel te nem voltál ott, hogy lásd, hogy kefe volt az, vagy mifene, vagy hogy az a lány milyen orvosnál volt egyáltalán, nem is fogsz érdemleges választ kapni.

Mellesleg én már rengetegszer voltam urológusnál, és nőgyógyásznál, és kemény kefével soha nem vettek mintát, fertőzéskor sem, ezért a barátnőd valamit nagyon elnézett.

Javaslat: kérdezze meg az anyukáját!!!

2009. jan. 23. 23:38
 9/20 A kérdező kommentje:

Ha szüzen ezt csinálják veled te is aggódnál a fertőzés továbbterjedése miatt.

A tárgy pedig szúrós sokhegyű tüskés sörte volt.

A vér nem sugárban jön, a hüvely sem slag. A helyzet az hogy el tudom képzelni, hogy úgy vérzik pisilésnél, hogy ne kivehető a helyzete.

2009. jan. 23. 23:45
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha hüvelyből vérezne, akkor mindig vérezne, nem csak pisilésnél.

A nőgyógyász nem turkál a húgycsőben.

Véres vizelet, fájdalmas vizelés felfázásnál, húgyúti fertőzésnél van.

[link]

Amúgy meg ha ennyire nincs képbe, tegyen fel egy tampont, pisiljen úgy és kiderül, honnan jön a vér. Ha úgy nincs vér, akkor hüvelyi, ha van, akkor a húgycsőből ön. De szerintem tuti, hogy az utóbbi.

Fülpiszkáló szerű izével vesznek mintát, nem kefével meg kínzóeszközökkel. Egy szűz lánynál okozhat fájdalmat a mintavétel, pláne, ha kitágítják a hüvelyét. Nekem nem szüzen is fájt és órákig sajogtam odalenn...

2009. jan. 23. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!