Nődoki kemény kefével vett mintát a lányból, akinek utána vérzése van minden pisilésnél és nagyon fáj neki. Eredetileg fertőzés-gyulladás miatt kereste fel, ezek után pont ott vérzik most. Veletek volt már ilyen? Ez normális mintavétel?
És honnan jön a vér és honnan vett mintát a doki?
Mert ha hüvelyből, akkor az nem csak pisilésnél vérzik.
Ha meg fáj a pisilés, és véres is, akkor ahhoz a hüvelynek semmi köze, az egy csúnya húgyúti fertőzés. Sok folyadék és irány az urológia.
Mintát a hüvelyből vett szerintem, bár megemlítette, hogy lehet hogy a húgycsőből, de én azt nem hinném, vagy lehet?
Inni nem iszik, mert fáj a pisilés neki.
Hogy a vér melyik nyílásből jön, nem tudta kivenni.
Hát ez a lány nem nagyon lehet tisztában a saját anatómiájával... hány éves?
Nőgyógyász nem tud benyúlni a húgycsőbe semmivel... nem lehet, hogy az urológus volt, és katéterrel vett mintát a húgyhólyagban lévő vizeletből, hogy megnézze a kórokozókat?
Mert a katéter kihúzásánál sérülhet a húgycső fala, ami okozhat vérzést és fájdalmat. De a nem ivás akkor sem megoldás, a sűrű, erős pisi csak még jobban csípi, azonkívül sose gyógyul meg a húgyúti fertőzés.
Ennyire ne legyen puhány, hogy fog majd gyereket szülni?
Az meg, hogy honnan jön a vér... jaj, istenem... ha nem tudja, akkor tényleg nagy madár.
Nem madár csak érintetlen.
A húgycsőből szerintem sem vehette én is nagyot néznék, de kérdezték hát válaszoltam.
Ezen kívül, nem katéter, hanem kefe, ami már laborosnénit boldogítja.
Arra lettem volna kíváncsi másnál volt-e már ilyen mintavétel gyulladásos betegségnél. De eddig érdemleges válasz még nem jött sajnos.
A szüzességgel nem lehet takarózni, a szüzeknek is szokott vér jönni a hüvelyükből havonta egyszer (talán erről már hallottatok)
Mivel te nem voltál ott, hogy lásd, hogy kefe volt az, vagy mifene, vagy hogy az a lány milyen orvosnál volt egyáltalán, nem is fogsz érdemleges választ kapni.
Mellesleg én már rengetegszer voltam urológusnál, és nőgyógyásznál, és kemény kefével soha nem vettek mintát, fertőzéskor sem, ezért a barátnőd valamit nagyon elnézett.
Javaslat: kérdezze meg az anyukáját!!!
Ha szüzen ezt csinálják veled te is aggódnál a fertőzés továbbterjedése miatt.
A tárgy pedig szúrós sokhegyű tüskés sörte volt.
A vér nem sugárban jön, a hüvely sem slag. A helyzet az hogy el tudom képzelni, hogy úgy vérzik pisilésnél, hogy ne kivehető a helyzete.
Ha hüvelyből vérezne, akkor mindig vérezne, nem csak pisilésnél.
A nőgyógyász nem turkál a húgycsőben.
Véres vizelet, fájdalmas vizelés felfázásnál, húgyúti fertőzésnél van.
Amúgy meg ha ennyire nincs képbe, tegyen fel egy tampont, pisiljen úgy és kiderül, honnan jön a vér. Ha úgy nincs vér, akkor hüvelyi, ha van, akkor a húgycsőből ön. De szerintem tuti, hogy az utóbbi.
Fülpiszkáló szerű izével vesznek mintát, nem kefével meg kínzóeszközökkel. Egy szűz lánynál okozhat fájdalmat a mintavétel, pláne, ha kitágítják a hüvelyét. Nekem nem szüzen is fájt és órákig sajogtam odalenn...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!