Nődoki kemény kefével vett mintát a lányból, akinek
utána vérzése van minden pisilésnél és nagyon fáj
neki. Eredetileg fertőzés-gyulladás miatt kereste fel,
ezek után pont ott vérzik most. Veletek volt már ilyen?
Ez normális mintavétel?
most mivan? a lány azt se tudja megmondani, milyen orvosnál volt?? nőgyógyásznál járt??? mert erre világos választ nem adtál. nőgyógyász nem vesz vesz sörtés kefével mintát, mi ez a baromság? kis fapálcikával vesz le rákszűásnál kenetet a méhnyakról, és nagyon óvatosan. találja már ki végre a lányka, kinél is volt.
sztem ez a kérdés egy nagy büdös kamu.
2009. jan. 24. 00:04
en nem ertem, mi volt az a sortes kefe. A nogyogyasz ilyet nalam sose hasznalt. Megmondta neki, hogy szuz??? Mi nem tudjuk megmondani, normalis e ez, mert azt se tudom, hogy mivel vagy mire vizsgalta. Kapott valammi gyogyszert??nem szakittotta at a szuzhartyat es az verzik??? A legjobb, ha visszamegy a dokihoz. Ha nagyon faj, menjetek ugyeletre, valami mas dokihoz.
2009. jan. 24. 00:20
nem lehet hogy a korházban véletlen a takarítóhoz ment nem pedig a nőgyogyászhoz?
mert olyan keféje csak a takaritoknak van.
2009. jan. 24. 01:12
Én nemrég voltam nőgyógyásznál gyulladás-fertőzés gyanújával. Nem kemény kefével, hanem egy vékony puha végű "pálcikával" vett mintát, ezt szinte meg sem éreztem. Ami fájt egy kicsit az a "tágító" volt. Egyáltalán nem véreztem. Mennyi idős a barátnőd?
2009. jan. 24. 07:45
15/20 A kérdező kommentje:
Kár h senki sem találkozott még ilyen eszközzel.
De azért egy próbát megért megkérdezni.
16/20 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászról fórumon csupa jót lehetett olvasni, aznap (és másnap is) orvoshoz méltatlanul viselkedett.
Természetesen tudta, hogy szűz a lány.
Aki azt írja, hogy talán a hártya vérzik az olvassa vissza az egészet és megérti, hogy miért nem.
17/20 A kérdező kommentje:
[link]
az oldal alján vannak képek, a körülírás alapján szerintem ilyesmiről van szó
A képen éppen egy emlőbimbóról vesznek mintát. Ha tudsz olvasni, akkor te is megnézhetnéd mégegyszer. A nődoki egy fülpiszkálóhoz hasonló pálcával vesz mintát rákszűréskor. Kefével semmiképp.
2009. jan. 25. 21:39
19/20 A kérdező kommentje:
Látod, végül is tudok olvasni mert még választ is írok. Nem azt mondtam hogy ez volt, hanem hogy ilyesmi, ehhez lehetett hasonló. Mert próbálom kideríteni. Ha zavar, ne írj ide feleslegesen. Köszönöm.
20/20 anonim válasza:
Igenis van kemény kefe! Ahelyett, hogy azt a szegény lányt szidnátok, nézzetek utána. Csak nem "kemény kefének" hívják, hanem van vmi orvosi neve. Amúgy mintavételi eszköz. De normál esetben nem vérzik....
2009. jan. 29. 20:43
Kapcsolódó kérdések: