Fertőzés, gyulladás lehet, vagy valami durvább a bal petefészkemmel? Azt érzem, hogy tompán nyom, (még csak fájdalomnak sem nevezném) tovább lent
a mensim ideje alatt nem éreztem, akkor elnyomta a másik fájdalom :-). A vérképemben a CA-125 tumormarker érték lett nagyon magas, 95 a 35 helyett. (vagy 25 helyett, most nem emlékszem, mi a normális). Ez lehet egy sima gyulladástól?
(régen is hajlamos voltam ott a gyulladásokra, akár kóli baktérium akár felfázás, sajnos...
és már szeretnénk babát, tud valaki valami jó módot, hogy ez megszűnjön???
Köszi!!!
Voltam igen, de nem emiatt, és akkor látta, hogy PCOS miatt a bal petefészkemen, (pont amelyik most érzékeny) sok sok ciszta van.
Ő csinált CA 125 viszgálatot, mert nem lett babánk már egy éve, tehát meddőségi kivizsgálás féle volt ez, nagyon sok hormont nézett, inzulint, és többek közt ezt is. Meg is lepődött, hogy ilyen magas, ezért újra visszaküldött, hogy megismételjük, milyen lesz most. Ma voltam, szóval még nincs meg az eredmény. No és közben kezdődött, hogy a bal petefészkem érzékeny lett,és jött ez a diszkomfort érzés. Szóval akkor lehet, hogy emiatt a gyulladás miatt lett magas a CA - 125 érték, csak már előbb magas lett, mint hogy éreztem a konkrét érzékenységet???
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!