Lehet Bartholini mirigy gyulladás? A bal nagyajkamon egyik napról a másikra, egy majdnem dió nagyságú csomót fedeztem fel. Eléggé fáj, és meg vagyok ijedve miadta. Holnap megyek orvoshoz. Nőgyógyászhoz kell mennem, vagy bőrgyógyászhoz?
Épp 1 hónapja voltam nődokinál Bartholin mirigy cisztával.
Tüneteim: eleinte a végbélbe kisugárzó fájdalom, majd 2 napra rá zölddiónyi nagyságú iszonyú fájdalmas csomó alakult ki a popsi nyílás és a hüvelybemenet közti fél uton jobb oldalon. Nem a nagyajkamon. A járásnál is fájt, de az ülés az kifejezetten rossz volt. Végülis nem csináltak vele semmit, mert közbejött a hétvége és a menzi. Szépen visszahúzódott, viszont hegszövet maradt utána.
A tüneteid ilyenek neked is?
Ja és abszolút kemény csomó, nem látszik véresnek, gennyesnek kívülről.
Nőgyógyászatra menj, elképzelhető h felnyitják, ha tényleg tartalmaz folyadékot. Ne aggódj, csak rutin beavatkozás.
Köszönöm a válaszokat.A nagyajkamon kivülről van.Kifele nővő.Szerintem genny féle lehet benne.Majdnem ott van ahol a bugyi vonala megy végíg.De még pont betakarja.Nem volt láz,sem semmi.Csak fáj.Tudjátok,hogy mitől van ez?
Kicsit félek,nehogy valami rosszindulatú dolog legyen.
Köszi!Hát valami olyasmi lehet.Bár a doki azt mondta tályog.
Pont aznap mikor voltam délelőtt dokinál,délutánra meg is fakadt.Adott gyógyszert,meg paradicsompakolást kell rá tennem,hogy teljesen kijöjjön.Véres,gennyes váladék volt benne.Ha nem fakadt volna meg,felvágták volna.Persze még vissza kell mennem 10 nap múlva.Köszi,hogy érdeklődtél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!