95/D-s melltartót hordok, pont beleilleszkedik a mellem a melltartóba. Normális egy 15 éves lánynak? :/
:|| Szerintem az nagyon nagy!
Próbálj meg javítani a helyzeten azzal,hogy olyan pólókat veszel fel, ami bővebb vagy csípőben szélesítenek picit.. akkor hátha nem tűnik akkorának. Tehát ne feszülőseket..
De biztos,hogy 95?? Nem 85? Én 75-öset hordok:$ És nekem ők megfelelnek 15 éves korban..
Hát igazuk van azoknak akik szerint túlsúlyos lehetsz.
Éppen ma vettem magamnak melltartót-95/D..
És bizony túlsúlyos vagyok..
39/N
Volt egy barátnőm még régen, hasonló adottságokkal hasonló életkorban. Szerintem semmi gond nincs vele. Arra ügyelj, hogy az öltözködésed igényes legyen az adottságaidhoz. Imádtam ráhajtani a fejemet a keblére :)
19/f
Ha 95 centivel nincs rajtad súlyfelesleg, akkor olyan hátad lehet, mint a vízilabdás fiúknak.
A 95 centi nem a mellrész, hanem a mell ALATTI rész.
Nem lehet, hogy nagy rád? Nem a kosár, hanem a kapcsos rész. Nem lötyög, nem túl laza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!