Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küszködtem 10évig hiába a nőknél én kötözni való bolond, míg kényszeredetten, de áttértem a fiúkra. Ez normális?
Baráti társaságom nem volt,szülők elválltak,nehezen ismerkedtem.Még csak nem is gondoltam fiúkra,mindig is nőt..nőket akartam.100% hetero voltam.Nőkre masztiztam otthon.
Próbálkoztam discócban...de minden lány visszautasított.Őrlődtem,...megint kudarc...megint kudarc. Otthon csak masztizás.
Egyszer csak próbaképp írtam a chaten és nagy megrökönyödésemre kapásból 3 fiu is válaszolt!!
Ledöbbentem! Micsoda? De hisz 10 év nőknél való ostrom után,hogy lehet ez, hogy pl. 50 nőnek nem kellettem, itt meg az első beírásomra már 3-an is válaszoltak?
Nem tudtam mit kezdeni az esettel. De hisz én hetero vagyok. Hagytam is a fenébe a 3 válaszolót. Hétvégén ugyanúgy mentem a discóba és ugyanúgy elkültek a fenébe a nők! Hogy képzelek ilyet,de hisz nem vagyok jó pasi!
Még további ostromok következtek,hónapokig..netán évig és a végén nem bírtam tovább!
Kipróbáltam fiúval (megjegyzem 5 perc alatt találtam erre partnert a fiúknál)a nőknél meg 10 év visszautasítás gyötört.
Először szörnyű bűntudatom volt,hogy úristen fiúval voltam,de később beletörődtem. Belerázódtam,ma már rendszeresen szexelek fiúkkal.
most itt mi a kérdés?
ha élvezed így a szexet hát csináld
nahát tényleg, hamarabb találtál fiút szexre mint nőt? azta mesélj még.. meleg társkeresőn találtál valakit aki használja a tested szép teljesítmény..
egy szerető társ nekem többet érne, minthogy mostmár nem a kezemet kell használnom. de ha ennyire sekélyes vagy, hogy téged ez kielégít... valszeg nem véletlenül nem kellettél egy nőnek sem. kapcsolatra férfinek se biztos, hogy fogsz csak a férfiak könnyebben mennek bele a szexbe érzelem nélkül és használják ki a másikat ennyi az egész
De élvezed is veluk vagy nem?
Nővel szexeltél már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!