Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért küszködtem 10évig hiába...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért küszködtem 10évig hiába a nőknél én kötözni való bolond, míg kényszeredetten, de áttértem a fiúkra. Ez normális?

Figyelt kérdés

Baráti társaságom nem volt,szülők elválltak,nehezen ismerkedtem.Még csak nem is gondoltam fiúkra,mindig is nőt..nőket akartam.100% hetero voltam.Nőkre masztiztam otthon.

Próbálkoztam discócban...de minden lány visszautasított.Őrlődtem,...megint kudarc...megint kudarc. Otthon csak masztizás.

Egyszer csak próbaképp írtam a chaten és nagy megrökönyödésemre kapásból 3 fiu is válaszolt!!

Ledöbbentem! Micsoda? De hisz 10 év nőknél való ostrom után,hogy lehet ez, hogy pl. 50 nőnek nem kellettem, itt meg az első beírásomra már 3-an is válaszoltak?

Nem tudtam mit kezdeni az esettel. De hisz én hetero vagyok. Hagytam is a fenébe a 3 válaszolót. Hétvégén ugyanúgy mentem a discóba és ugyanúgy elkültek a fenébe a nők! Hogy képzelek ilyet,de hisz nem vagyok jó pasi!

Még további ostromok következtek,hónapokig..netán évig és a végén nem bírtam tovább!

Kipróbáltam fiúval (megjegyzem 5 perc alatt találtam erre partnert a fiúknál)a nőknél meg 10 év visszautasítás gyötört.

Először szörnyű bűntudatom volt,hogy úristen fiúval voltam,de később beletörődtem. Belerázódtam,ma már rendszeresen szexelek fiúkkal.

2016. szept. 12. 21:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
13%
Lehet az evolúció következő lépése, hogy a pasik leadják a spermát és két leszbi nő nevelgeti a gyerekeket, a pasik meg szexelnek egymással, mert a nők nincsenek oda eléggé a szexért.
2016. szept. 12. 22:40
 12/23 A kérdező kommentje:

9-10-11 válaszoknak. Csak egy példát írok: Menjetek be egy bevásárlóközpontba, pl. West End..Alle..stb-be és nézzetek szét ártatlan szemlélőként! Nézzétek az embereket és embercsoportokat! Vajon mit láttok? Megmondom!

Ha egy kisebb csoportosulást láttok,mondjuk 3-4 főt,akkor a társaság férfi tagja minimum 180cm. Hozzá igazodnak,vele tartanak a jó kinézetű nők!

Ennyi!!!!

Higyjétek el, a nők számára a férfi 180cm-nél kezdődik!Számukra az a "jó pasi",azzal érdemes beszélgetni és főleg PARTNERNEK tekinteni!!Ez mellett nem árt ha kigyúrt,az érettebb nőknek meg már számít,hogy mije van,milyen vagyona.De,most nem akarok az érettebb nők definíciójába és inicializálásába belemenni!

Maradjunk a 20-on éves korú lányoknál.Tehát a magasság számít nekik.

Na,mi is volt a kérdés...? Ja,hogy fájt-e az anális szex először? Hát fura volt az biztos,de ehhez gyakorlat kell és előkészületek.

Ez a folyamatos visszautasítás,kialakított számomra egy olyan fokú ellenérzést....büszkeséget,vagy nem is tudom milyen szó jó erre?...hogy velem nem ihatnak meg egy üdítőt?...hát csak ennyit érek a nők szemében?...mégis ők kicsodák?...inkább egy idita fa@ alkoholistát választanak maguknak? Azért mert 185 cm? Csak ez számít nekik?

Úgyhogy most már frusztrálnak a nők.Soha nem fordultam volna fiúk felé,ha rendesen akartak volna velem kapcsolatot a nők.

2016. szept. 12. 23:28
 13/23 A kérdező kommentje:

Ja, és befejezzem az előző gondolatmenetem, ha láttok bevásárlóközpontokban ilyen csoportosulásokat a társaság férfi tagja biztos nem egy 160cm-es pasi.

Ennyi! ...és ez másutt sincs máshogy. Szórakozóhelyeken,parkokban,még a munkahelyeken is.

Úgyhogy lehet,személyiségtorzulásom van,mert most már egyszerűen nem tudok a nőkkel mit kezdeni. Beszélnek azok,válaszolnak is,nem állatok...de egyszerűen nem tudom elviselni,hogy nem vesznek komoly partnerként.

2016. szept. 12. 23:36
 14/23 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen normális. A lányokhoz ugy álltál, hogy nehogy összejöjjön. Nem is jött össze, igy nyugodtan rájuk foghattad a mostani választásodat.
2016. szept. 13. 00:55
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy 3-4 nő körbevesz egy fiút még nem biztos, hogy az kell a nőknek. Fel sem merült benned, hogy mondjuk barátok? Osztálytársak? Vagy esetleg a fiú is meleg? Köztudott tény, hogy a lányok mindig is akarnak maguknak egy meleg LB-t :D Viccet félretéve. Valószínűleg nem jó helyen próbálkoztál, esetleg nem eléggé. A hetero férfiak a testi adottságaikat félretéve mindig a dögös nők után futottak míg azokat akik rajongtak értük le sem bagózták. A dögös nők dögös illetve menő pasit akarnak maguknak. A melegeknél kicsit más a helyzet. Alkalmi találsz akárkit, de párkapcsolatban szintén megy a versengés.

UI: Amúgy annyit szeretnék kérni, hogy ne állítsd úgy be a dolgokat, mintha a melegség választás kérdése lenne mert nem az. Mindig is biszex voltál mert egy 100% hetero soha nem menne bele egy szexbe fiúval ráadásul még bele sem gondolna.

19/Feminin/Passzív

2016. szept. 13. 01:52
 16/23 anonim ***** válasza:
97%
Ez a magasságos dolog a világ legnagyobb hülyesége... :D Haver kb 165 centi és állandóan körbe volt ugrálva a csajok által... Kb egy hónap nem volt, hogy ne lett volna valakivel 14 éves kora óta és nem 1-2 estés dolgokról volt szó. Pedig se kigyúrva nem volt, se pénze nem volt különösebben.
2016. szept. 13. 11:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"Higyjétek el, a nők számára a férfi 180cm-nél kezdődik!"

Uh basszus, akkor közölnöm kell a barátommal,hogy ő nem férfi.. :(

2016. szept. 13. 11:14
 18/23 pinkpancser ***** válasza:
100%
Tehát nem vagy se magas, se kigyúrt. A magasságon nem tudsz változtatni, de az edzés csak rajtad múlik! És nem csak azért lenne hasznos, hogy alakíts vele a testeden, de amikor látod, hogy jobban nézel ki az ad egy kis önbizalmat. Az pedig elengedhetetlen a csajozáshoz! Illetve ott mások is vannak, ami segíthet a másik problémádon, hogy nehezen ismerkedsz.
2016. szept. 13. 16:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Kb ez úgy hangzik hogyha nincs ló jó a szamár is, pedig nem döntés kérdése, hogy a pasikat vagy a nőket szereted e
2016. szept. 15. 09:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Talán az lehetett a baj a nők vonatkozásában, hogy érződött a közeledésedből, hogy magadnak akarsz örömet okozni és saját vágyaidat kielégíteni, nem pedig a másiknak örömet adni (netán minden viszonzás hiányában is).
2016. szept. 15. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!