Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti járnátok olyan fiúval, aki 30 körüli, de még a szüleivel lakik?
"Eleve a gyerekvállalás egy önző dolog,mert valami céllal vállalták azt a gyereket,vagy anyagi előnyökért,vagy,mert őket ezt tette boldoggá,a gyereket nem kérdezték meg,hogy szeretett-e volna megszületni. "
Anyagi előnyökért? Nálunk úgy hogy még meg sem született a lányunk 200 ezer Ft-ot kifizettünk a különböző dokiknak(kontroll, ilyen olyan szűrések, hálapénz)Egy gyereket fel kell tudni nevelni, ehhez pedig pénz kell. Akinek nincs gyereke, annak nem kell fizetni a pelenkát(havi 10-15 ezer Ft), a tápszert(havi 3-5000Ft), a babatörlőkendőt(havi 1000Ft), popsikrémet(havi 1000Ft), bébiételt, babakocsi(50-200 e Ft), gyerekágy(20-90 e Ft), auto gyerekülés, iskoláztatás,vonatjegy,tandíj, kollégium, továbbtanulás finanszírozása, később kocsi, ház. Tájékozódjatok kicsit mennyibe kerül egy gyermek felnevelése a főiskoláig és akkor nem fogtok f aszságokat beszélni.
Ha az anya elmegy gyesre,gyedre kevesebb pénzt kap, ezért kell a támogatás. Ha nem kapna kiesne egy kereset a háztartásból.
A buzák nem mennek el szülésszabadságra, mert nem hordanak ki gyermeket, nincs hálapénz, a fogadott orvosnak nem kell havi kontrollok alkalmával 10 e Ft leszurkolni.
Nincs idegeskedés hogy egészséges legyen a születendő gyermek , nincsen méhszájuk amit a dokik havonta ellenőriznek, nem kell terhes vitaminokat szedni,nincsenek fájásaik, kizárva a szülés utáni depresszió is, nem változik az alakjuk, nem kell hordozni 9 hónapig a babát,nem vajúdnak, nem kell megszülniük, nem kell lemondanotok 6 hónapig a sex-ről, nem kell idegeskedni hogy keveset eszik, hasfájós, nem úgy gyarapodik a súllya, szorulásos, nem kell szoptatnotok.
Egy meleg férfi és egy béranyával kihordatott gyermek között sohasem lesz olyan kötelék mint anya és gyermeke között. Egy gyermeknek szüksége van az anyjára, és nem csak azért mert őtőle kapja a tejet.Nem is értem a béranyákat, hogy képesek csak úgy odaadni a saját gyermeküket egy számukra vadidegennek. Persze biztos van az a pénz, mert ne gondoljátok hogy majd szolidaritásból 9 hónapig hordozza, megszüli azt nesze itt van megérdemlitek. Szerintem ez az önzőség. Elvenni egy anyától a gyermekét vagy csak úgy odaadni egy gyermeket szánalomból vagy pénzért.
"ez tette őket boldoggá". Szóval ha az emberek a boldogságuk miatt vállalnak gyereket akkor az önző dolog?Ezt gondold át még egyszer.
A felsorolt dolgok között mindent átélnek a meleg párok, amennyiben a béranyás módszert választják. Csak a szülést és a velejáró dolgokat nem. A leszbikus párok pedig átélik ugyan azt, mint egy hetero pár. Az rohadtul nem igaz, hogy egy meleg ember sosem fog úgy kötődni a vér szerinti gyerekéhez, mint az édesanyja. Én megmondom őszintén, hogy egy örökbefogadottat nem tudnék úgy szeretni, mint a sajátomat, ezért zárom ki. De a saját és a párom gyerekét feltétel nélkül tudnám szeretni.
És nincs ebben semmi önzőség, a béranya szép nagy summát kap, amiért vállalja a terhességet, cserében segít és ez egy nemes tett. Szóval ő is ki van elégítve, amiért ezt teszi. És semmiképp sem szánalomból segít, hanem szeretetből.
De senki nem kötelezett arra,hogy gyereket vállalj!
Ha tehernek érzed,minek vállaltad!?
És,akkor még ingyen pénzt is kapsz a gyermektelen emberektől!
Ha nem vágysz a gyerekre nem kell gyereket vállalni,ha meg vágysz rá,akkor meg ne sajnáld a pénzt rá,ne lemondásnak tekintsd,van,aki drága autóra vágyik,vagy bármire,és dolgozik érte,csak annyia különbség,hogy a gyerek nem egy tárgy,nem lehet visszaadni,én ezért sem vállalnék soha.
Na,de én sem kérlek téged,hogy pótold már ki a drága autómra a pénzt!
Lefogado,,hogy nő vaGy.
Ja,most akkor más a hibás,mert te nőnek születtél és ha gyereket akarsz neked kell kohordani.
6hónapig kell várni a szexszel?
Hát a pasidnak tuti nem.
Ne haragudj,de itt te a melegek gyerekvállalása ellen tiltakozol,közben magad tehernek érzed a gyerekvállalást,kicsit ellentmondásos.
Én nem vágyom gyerkre,ha heteró lennék sem akarnék soha,de vannak melegek,akik erre vágynak,ez nem szexualitásfüggő.
Kötődni csak vérszerinti gyerekhez lehet?
Hát talán a primitívebb embereknél,lehet.
Én ismerek olyat is,aki a háziállatot jobban szereti,mint más a saját,vérszerinti gyerekét.Sok olyan ember szaporodik,akiben semmi szülői ösztön nincs,sőt abban leli örömét,hogy a gyerekén vezetheti le a feszkót....
Úgy látszik a buzák egyben hü lyék is, ti nem tudtok olvasni a sorok közt és azt megfelelően értelmezni?
Hol írtam azt hogy nekem teher a gyerek, mert kíváncsi lennék.
Az előző hsz.-emben az első két sor egy idézet volt tőletek.
A harmadik sorban visszakérdeztem az írótól hogy akik gyereket vállalnak azok anyagi előnyökért teszik azt, utalva arra hogy ezt komolyan átgondolta?Majd elkezdem kifejteni mivel jár egy gyermek felnevelése anyagilag. Tehát nem azért vállalnak gyereket én legalább is, hogy meggazdagodjanak belőle. Én azért , mert ez az életem értelme és minden önzetlen emberé is. Amit az életben megtanultam, amit felépítettem, amiért megdolgoztam azt megoszthatom és átadhatom a gyerekeimnek. Lesz aki megörökli, neked ki fogja megörökölni?Az állam vagy valamelyik cég akivel majd eltartási szerződést kötsz?Ki fog majd meglátogatni az öregek otthonában utolsó napjaidban.Ahogy öregszetek ezt nagyon sokszor még át fogjátok értékelni.
"És,akkor még ingyen pénzt is kapsz a gyermektelen emberektől! "
Nagy a te gondod látom, milyen jó lenne ha senki nem vállalna gyereket és akkor te több pénzt kapnál. Várjunk csak akkor nem fordítva van? Ha belegondolunk, ha nem lennének gyereket vállalók akkor te sem jöttél volna a világra. Azaz te nekünk köszönheted, hogy élsz. Na mennyit ér az életed ratyikám ? :)
A gyermektelen embernek nem kell etetnie, ruháznia, taníttatnia magán kívül senkit.A gyermektelen ember tud spórolni.Ha nekem van két gyerekem akkor kétszer, de legalább másfélszer magasabb lesz a rezsi költségem.
Ha kevesled a pénzed menny el hétvégén is dolgozni, én nem akarok, mert szeretnék a gyerekemmel lenni.
A gyerekeim fogják fizetni a nyugdíjadat.
Amit kapok az államtól azt én a gyerekeimre költöm, még abban a hónapban , tehát elég nagy a forgási sebessége, hamar megtérül, hála a nagy áfakulcsnak. Ha a gyerekeim felnőnek és dolgozni fognak akkor adóznak, az államnak többszörösen megtérül. Én hasznos tagja vagyok a magyar társadalomnak, te nem, mert te csak magadnak vagy.
Heteró férfi vagyok és nem nő, csak láttam a páromon hogy azért nem leányálom a várandósság. Megszenvedett vele, de megérte és most már csak a szép emlékek maradtak meg.
"Az rohadtul nem igaz, hogy egy meleg ember sosem fog úgy kötődni a vér szerinti gyerekéhez, mint az édesanyja"
Sajnos ez rohadtul pedig így van. 9 hónapig van benn az anyjában, már ott megkezdődik az ismerkedés, hallgatja az anyja szívverését, mire világra jön ismerni fogja minden egyes rezdülését, az illatát. Kialakul egy ragaszkodás az anyja iránt. Csak az anyján képes megnyugodni, ha valami zavarja. Én erre értettem hogy soha nem lesz olyan szoros a kötelék egy anya és gyermeke vagy egy meleg férfi és gyermeke között. És ezt egy férfi nem tudja megadni egy gyermeknek. Fizikailag kivitelezhetetlen. Ez csak anyáknak adatik meg, férfinak nem.
"Béranya.És semmiképp sem szánalomból segít, hanem szeretetből."
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy nő önzetlenül vállaljon ekkora áldozatot. 9 hónap az életéből, ezalatt az idő alatt 1000-szer meggondolhatja magát. Nem hiszem hogy épp elméjű emberek erre képesek.
Szerintem erre csak az képes akinek eddig nem volt gyereke, fingja sincs hogy a 9. hónap végére mekkora kötődés alakul ki. Amikor eljön a várva várt pillanat, megszületik és élősszőr felsír, majd az anyuka mellkasára rakják és azonnal megnyugszik a kisbaba az egy olyan pillanat hogy ha addig nem is de akkor biztos feléled az anyai ösztön.Persze van az a pénz...
"Egyébként nem vagy nő, ehhez nem értesz. Én láttam már tévében egy három gyerekes családanyát, aki a negyedik gyerekét egy meleg párnak szülte szeretetből."
Te sem érted azokat az érzéseket amit egy hetero pár átél születendő gyermeküknél. Téged nem érdekel , mit él át, min megy keresztűl a gyermekedet váró vadidegen nő akihez semmi közöd érzelmileg.Te végig azon izgulsz csak hogy a gyerek el ne menjen, hogy egészséges legyen, hogy meg ne gondolja magát közben.
Amikor kitolták elém a páromat mellkasán az újszülött kislányommal, sírtunk örömünkben mind a ketten, olyan érzések törtek fel bennem hogy akinek nincs gyereke az nem tudja elképzelni. Igazad van nem tudom, hogy mit érezhetett a párom, mert nem én hordoztam több hónapiga hasamban, nem nekem rugdalta a hasfalamat belülről az apró lábaival, nem az én kezem melegségét érezte a leggyakrabban pocak simogatás közben, nem én becézgettem, dúdolgattam neki az idő nagy részében mialatt még benn volt. Egy biztos valami sokkal többet és csodálatosabbat, mint amit én éreztem.Gondolom hatalmas megkönnyebbülést, hogy egészséges a gyermek, anyai felelősséget és ragaszkodást. El nem tudom képzelni mit érezhet egy anya amikor megszületik a 4. gyermeke és tudja hogy oda kell adni egy számára vadidegennek.
Szeretetből odaadni a gyerekemet egy másik embernek, nekem ez ellentmondásos.
Megkérdezném az itt jelenlévőket, hogy ők hogyan fogatták volna a hírt, miszerint béranyától vannak. Simán lenyelték volna? Egyáltalán hogyan kell ezt beadni egy gyereknek és mikor, hogy megértse.Erre gondoltatok már?
Amiket felsoroltál,pl pelenka ezeket simán kiküszölik,akik megélhetési gyerekvállalók.
A romák,akiknek 7-8gyerekük van simán megélnek a gyerekekből,persze egy nagy igénytelen,alacsony életszínvonalon,ott már nem azért születtek a gyerekek,mert annyira szerették volna..
De nem kell a romákat felhozni példának,ismerek olyan fehér nőt is,akipont 3évenként szül,hogy ne kelljen melóznia,a férje valamennyit eljár hébe-hóba így valahogy megélnek...
Persze aki gyerekvállalásból akar megélnie,annak sok igénye nincs,ezt senki sem mondta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!