Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti járnátok olyan fiúval, aki 30 körüli, de még a szüleivel lakik?
Én legszívesebben egyedül élnék,és szerintem nem jó és nem is működőképes egy kapcsolat,amiben anyagi kényszer van.
Magyarra fordítva,nem akarok összeköltözni senkivel csak azért,hogy kitudjam fizetni az albérletet,mert a melegeknél nem tartósak a kapcsolatok,lehet pár hónap múlva szétmentek,de az albit fizetni kell.
Én meg nem szívesen laknék haverokkal,meg lakótárssal,nem szeretek idegenkkel lakni,akkor már inkább szülők.
Ha saját lakásom lenne,nem érdekelne,mert akkor ugye nincs meg a kényszerérzet....
Ha jobban belegondolok szerintem az együttélés megrontja a párkapcsolatokat..
A szüleim is csak azért nem váltak még el,mert apám ilyen "hétvégi apuka"volt,amúgy megőrítenék egymást...
Én is csak a heteró világról tudok nyilatkozni, de ott egyértelműen megvan, hogy aki 30+-osan még otthon lakik a szüleivel, azzal nem állnak szóba. És az érdekes, hogy általában nem azért mert azt vonják le, hogy nincs pénze a másiknak, hanem azt, hogy leélte majdnem a fél életét és nem tudott magának semmi egzisztenciát teremteni, így miféle kapcsolatra lehet képes?
(megjegyzem végig a férfi részről beszéltem. ha a nők otthon laknak az kevésbé tekintik problémának)
"olyan fiúval, aki 30 körüli"
Lol. 30 körül már kinőttél a fiú-korból, apa. Vagy majd hetven évesen is kissrác leszel?
28 vagyok...nem hinném,hogy öreg lennék a fiú szóhoz.
Azért nem fogok albérletet fizetni,hogynszexelhessek.
Akkor elmegyek szállodába,az is olcsóbb,vagy olyanhoz megyek,akihez lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!