Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ti járnátok olyan fiúval, aki 30 körüli, de még a szüleivel lakik?

Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 06:46
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Apa?

Hát szerintem a 30körüli pasik elenyésző részének van gyereke.

De az apa szó amúgy sem korhoz kötött...

Mellesleg én akkor sem akarnék gyereket,ha heteró lennék..

2016. jún. 8. 18:39
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Hogy is írta valaki férfinél gáz, de nőnél annyira nem.

Mekkora baromság:D

Ha van kereseted,akkor nem az határoz meg hogy hol laksz.

Nagyon fel lehet vágni egy kanapéval amit havi 30 ezerért bérelsz:D

2016. jún. 10. 13:10
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. jún. 12. 11:46
 14/48 L.Bandita ***** válasza:
0%

"Mellesleg én akkor sem akarnék gyereket,ha heteró lennék.."

Na ezért nincs rátok szükség a hazának. Önző ratyi senkiházi. Egész életetekben azzal vagytok csak elfoglalva ki nyomjon farba titeket. Mennyetek nyugatra, ott mérgezzétek a levegőt.

2016. jún. 13. 21:14
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg vagyok, de akarok saját gyereket. És lesz is saját gyerekem. Neked mi problémád van azzal, hogy ő nem akar? Ezért miért lenne önző? Nem való mindenkinek gyerek, csak annak, aki tud is vele bánni. Ha más nem akar, szíve joga akár meleg, akár hetero.
2016. jún. 13. 21:18
 16/48 L.Bandita ***** válasza:
0%
Hogyan lesz saját gyereked, béranyával? Még ha lesz is, hogyan enyhíted a szégyenérzetét, hogy az apja ratyi. Hogyan nő fel az a gyerek, milyen élete lesz egy olyan világban ahol megvetik a másságot. A gyerekek a legkegyetlenebbek, te is voltál, neked is tudnod kell. Hidd el hogy meg fogják tudni az iskolatársai és gyűlölni fog téged, magát. Ne akarj neki ilyen életet.
2016. jún. 13. 22:34
 17/48 anonim ***** válasza:
95%
Addigra változni fog a világ. Ha mi soha nem kezdjük el, akkor soha nem fognak merni a meleg emberek gyereket vállalni. Különben nem Magyarországon tervezek élni a jövőben, inkább nyugaton, ahol nem ilyen begyöpösödöttek az emberek. De ha itt kellene élnem, én akkor is vállalnék gyereket. Én természetesen nem akarok neki ilyen életet, de el fogjuk neki magyarázni, hogy ez nem baj, legyen rá büszke, és álljon ki magáért. Te is kezdheted a megváltozást azzal, hogy abba fejezed a gyűlölködést és a gyerekedet elfogadásra tanítod, amennyiben van vagy lesz. Mindenki lehet meleg, a te gyereked is, nem zárhatod ki, bebizonyították, hogy ennek születni kell. Ha a te gyereked az lenne, akkor tudnád csak megérteni, szerintem attól ugyan úgy szeretnéd, mint minden jó szülő a gyerekét.:)
2016. jún. 13. 23:24
 18/48 A kérdező kommentje:

Önző?

Hát ne is haragudj,de a gyermektelen embereknek,legyen az meleg vagy heteró,az állam semmiféle ingyenpénzt nem ad!

Én nem születtem gazdagnak,alám nem toltak lakást,stb.

Többgyerekes családból származon,tehát nem egyke vagyok,akkk a szülei pénzzel tömnek!

Önzőnek inkábbazt nevezném,akinek semmije nincs,mégis bevállalja a gyereket,akkor is ha tudja,hogy nyomorú élete lesz,mert nem tud neki megadni semmit.A családomban ilyenre is van példa,ahol konkrétana családi pólték miatt vállaltak 3gyereket,a gyerek folyton éheznek,a nagyit húzzák le pénzzel,stb.

Bár nem éheztem,de én sem kaptam meg sok dolgot gyerekkoromban,nem járhattam drága,menő ruhákban,nem adtak pénzt szórakozásra,mert nem jutott.

Az könnyen vállal gyereket,aki úgy nő fel,hogy mindene megvolt,és később képes lemondani dolgokról,de bocs,ha nem akarom,hogy az egész életem csak a lemondásokról szóljon!

2016. jún. 14. 05:40
 19/48 A kérdező kommentje:

Nem tudom neked mi a bajod,ha valaki melegként gyereket akar az is baj,de ha nem az is.

Akkor minek örülnél?

A melegek átlagosan sokkal jobban képzettek és a tőlük is levont adókból osztogatják a proliknak a családi pótlékot!

Szóval szerintem örülj.hogy vannak,akik nem vállalnak gyereket,mert ha mindenki gyereket vállalna.akkor nem lenne semmiféle támogatás!

2016. jún. 14. 05:43
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
# 18 Teljesen egyetértek. Nincs rosszabb attól, amikor egy gyereknek nélkülöznie kell. Mindössze kettő tényezőre van szükség a gyerekvállaláshoz, szeretetre és megfelelő anyagi körülményekre.
2016. jún. 14. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!