Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/bi fiúk, ti járnátok transz fiúval?
Figyelt kérdés
Adott egy transz fiú,nagyon helyes,intelligens,kedves és jó humorú.Kb. mindenki oda van érte,de nincs elszállva magától túlzottan.Biszexuális de főleg a férfiak érdeklik.Viszont: nem mer senkit szexuálisan közel engedni magához mert fél hogy akkor kalap kabát viszlát lenne.Nincs melle,és puncija sincs,viszont a pénisze nem akkora mint egy született fiúé,de van.Metoidioplasty nevű műtéten esett át.Az ágyban amúgy passzív-tehát ő van alul,remélem ez a helyes kifejezés.Már isten tudja mióta nekem panaszkodik hogy fél lefeküdni fiúkkal,és neki soha nem lesz normális kapcsolata,viszont én nem tudok neki értelmes tanácsot adni mert nem értek hozzá,én lány vagyok és a legjobb barátnője.Ezért gondoltam csinálok egy kis "felmérést" hogy tudjak neki valami használhatót mondani.Szóval fiúk,ti lennétek együtt ilyen fiúval?
Amúgy sok fiút kifejezetten izgat a kisebb pénisz, szóval nem hiszem, hogy ez gond lenne.
2016. márc. 6. 20:24
2/14 A kérdező kommentje:
Azt mondja igen,mivel a pénisze tulajdonképpen a csiklójából lett létrehozva,tehát ugyan úgy van orgazmusa,és az anális izgatás is ugyanúgy élvezetes prosztata nélkül is (ezt én is alá tudom írni).
2016. márc. 6. 21:03
3/14 anonim válasza:
Bárcsak megismerhetném a srácot. Én született fiú vagyok, de kiskorom óta azt kívántam, bárcsak lány lehetnék. Sajnos nekem nem sikerült ezt teljesíti, hatalmas elismerésem hogy neki igen. Lélekben teljes mértékben megérteném, és testileg sem volnának kifogásaim ellene. Igen, szívesen lennék együtt ilyen fiúval :)
2016. márc. 6. 21:21
4/14 anonim válasza:
Részemről is nagy respect, hogy megvalósította önmagát és volt bátorsága keresztül menni ezeken az embertpróbáló és kicsit sem kockázatmentes procedúrákon. :)
Viszont nem bántásból írom, de szerintem nem tudnék vele összejönni. Alapvetően két ok miatt nem: 1. undorodom a női nemi szervektől (kérdező, kérlek ne vedd magadra! :) ), és mindig ott motoszkálna a fejemben a gondolat, hogy gyakorlatilag a farka helyén valaha neki is az volt. 2. nekem a párom spermája az egy alap dolog a szexhez.. baromira beindít, amikor látom/érzem elélvezni a barátomat :)
Viszont a fentiek ellenére egy dolgot el kell ismenem. Mégpedig azt, hogy a transzsrácok külsőre általában atomjó pasik! :)
2016. márc. 6. 22:52
5/14 anonim válasza:
Nem tudom... tartanék a dologtól, de szerintem adnék egy esélyt neki, ha odakerülnék.
20/F
2016. márc. 6. 22:57
6/14 anonim válasza:
Ez sok dologtól függ, viszont számomra nem lenne akadály ez. Mármint, rengeteg olyan transz srác van, aki dögösebben néz ki mint a cisz srácok többsége. Azért mert anno mást volt a neme, még nem lesz kevesebb férfi a többség szemében. Ha meg igen, akkor azok az emberek szégyellhetnék magukat, mert queer létükre eléggé zárt elméjűek. Nem mondom, hogy rá kell mászni egy transz srácra, de szerintem ez nem változtat sokat a dolgokon.
2016. márc. 6. 23:43
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget fiúk! #4-es,nem veszem sértésnek,én se szívesen nyúlkálnék egy másik nő micsodájához :D Még anno azt is tanácsoltam hogy ne mondja el egyszerűen hogy mi a szitu (tudom csúnya dolog ilyet tanácsolni),mert én azon kívül hogy nem egy kifejezett lószerszám nem tudnám megmondani hogy nem az volt ott eredetileg.De aztán mondta hogy spermája az nincs,nem is kell nagy biológusnak lenni,hogy ezt belássam.Amúgy igen transz létére,nagyon jóképű és a teste is eléggé ott van a toppon,nagyon ügyel rá hogy jól nézzen ki.Más transz embereket nem ismerek,de az ő példájából azt tudom mondani hogy király lett a végeredmény.Ami a vicces,hogy nem maga a hormon terápia meg a műtétek voltak neki a legdurvábbak (persze azért azok is) hanem az előtte lévő sok éves küzdelem,hogy elfogadja magát.Tízen éve ismerem,és mindig látszott hogy valami nem stimmel,sosem találta magát és nem volt önbizalma.Nagyon megváltozott azóta most hogy így belegondolok.
2016. márc. 7. 00:23
8/14 anonim válasza:
De jó neki...ha nem túl indiszkrét a kérdésem, hány éves ő most, és hány évesen kezdett bele a tényleges átalakulásba?
Bizalommal tölt el, hogy van kis hazánkban olyan, akinek ez sikerült, és végre teljes életet élhet...miközben saját magamon meg legszívesebben elsírnám magam.
A leírásod alapján pedig még egy egészséges fiú is megirigyelhetné a testét :)
#3 voltam.
2016. márc. 7. 01:12
9/14 anonim válasza:
Igen, járnék. Szívesen megismerném.
2016. márc. 7. 11:04
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi még egyszer mindenkinek,megmutattam neki a válaszokat és láttam rajta,hogy jól esik a lelkének!
#3-as: 19 évesen kezdte emésztgetni magában,20 volt amikor pszichiáterhez fordult,ő tovább küldte egy erre szakosodott pszichológushoz (vagy szakpszichológushoz nem tudom pontosan mi a meghatározás),aztán jött a nőgyógyász,teljes kivizsgálás,minden ami "szem-szájnak ingere",hormonokat kapott majd jöttek a műtétek,de mindez viszonylag gyorsan zajlott,mivel szinte mindent magánklinikán,sürgetve intéztetett ha jól tudom.Olyan fél év volt mire kb. tini fiúnak nézett ki és 1-1,5 évbe mire korának megfelelő férfi külseje lett.Pontosabbat nem tudok mondani mert a folyamatról csak annyit tudok amennyit mondott,faggatni meg nem szeretem erről,nem akarom megbántani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!