Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg/bi fiúk, ti járnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg/bi fiúk, ti járnátok transz fiúval?

Figyelt kérdés
Adott egy transz fiú,nagyon helyes,intelligens,kedves és jó humorú.Kb. mindenki oda van érte,de nincs elszállva magától túlzottan.Biszexuális de főleg a férfiak érdeklik.Viszont: nem mer senkit szexuálisan közel engedni magához mert fél hogy akkor kalap kabát viszlát lenne.Nincs melle,és puncija sincs,viszont a pénisze nem akkora mint egy született fiúé,de van.Metoidioplasty nevű műtéten esett át.Az ágyban amúgy passzív-tehát ő van alul,remélem ez a helyes kifejezés.Már isten tudja mióta nekem panaszkodik hogy fél lefeküdni fiúkkal,és neki soha nem lesz normális kapcsolata,viszont én nem tudok neki értelmes tanácsot adni mert nem értek hozzá,én lány vagyok és a legjobb barátnője.Ezért gondoltam csinálok egy kis "felmérést" hogy tudjak neki valami használhatót mondani.Szóval fiúk,ti lennétek együtt ilyen fiúval?

2016. márc. 6. 20:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Milyen a viselkedése, stílusa, öltözködése?

Mennyire látszik például az arcán, hogy ő eredetileg lány volt?

2016. márc. 9. 16:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Viselkedés..nos kb. mint bármelyik átlag 20 év körüli srác (a normálisabbja legalábbis).Stílus,öltözék kicsit egyedibb de alkalomtól függ.Színházba elegáns,bulihoz lazábban elegáns,hétköznapra hangulat függő.Az arca..hát ez is nézőpont kérdése.Nem az a hú de nagy macsó férfias de szerintem ha azt mondaná nekem élőben hogy "Amúgy én lány voltam régen." szerintem azt válaszolnád hogy "Persze,én meg kecske."
2016. márc. 9. 16:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm. :)

Hát, így ahogy leírtad egész pozitív kép alakult ki róla bennem.

Szóval mindenképpen biztasd. :)

2016. márc. 10. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Elég bonyulultnak tűnik de ennek ellenére simán lennék vele. Akár tartósan is ha szimpatikusak vagyunk egymásnak..
2017. dec. 22. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!