Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22-25 éves lányok! Járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22-25 éves lányok! Járnátok olyan fiúval, aki még a szüleivel él?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen
2011. máj. 15. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
igen,
2011. máj. 15. 20:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A barátom 21, egyetemista, Pesten lakik a szüleivel és ott jár egyetemre is - egyszerűen nincs pénzük arra, hogy amíg barátom egyetemre jár (pedig dolgozik is mellette), addig külön albérletet fizessenek neki, ha ott a szülői ház. Saját lakásról nem is beszélve.

Nem értem miért ne járhatnék ezért vele, teljesen normális dolognak tartom, hogy amíg valaki tanul, nincs rendes keresete, addig nem engedheti meg magának, hogy különköltözzön. Én nem a szülővárosomban tanulok, nekem is csak háromfős albérletre futja, de ha a saját városomban járnék egyetemre, 100%, hogy még a szüleimmel élnék. Ez van.

Barátom jól megvan a szüleivel, nekem is szimpi a család, szeretek hozzájuk menni.

22/L

2011. máj. 15. 20:48
 4/12 anonim ***** válasza:
ahha. csak ne rajtuk élősködjön, hanem dolgozzon. (vagy tanuljon)
2011. máj. 15. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Persze hogy járnék, mert 1 - nincs abban semmi kivetnivaló + 2 - amúgyse az számít!
2011. máj. 15. 20:52
 6/12 anonim ***** válasza:
manapság úgy is csak addig tudsz spórolni ameddig otthon laksz...
2011. máj. 15. 20:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát de akkor nincs kényelem. Főleg, ha a fiú elég visszahúzódó a szülei előtt, és nem akarja, hogy találkozzanak a lánnyal.
2011. máj. 15. 20:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Igaz nem vagyok benne a 22-től 25-ig-ben...27 éves vagyok,lány és még a szüleimmel élek,és persze,járnék olyan pasival aki a szüleivel él,mert nincs abban semmi ciki ha valaki nem él külön.

Ismerek rengeteg lányt-fiút akik még a szülőkkel élnek.

2011. máj. 15. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha azért nem önállósodik, mert kényelmes neki, hogy otthon anyuci kiszolgálja, főz, mos, vasal, takarít rá, akkor nem járnék. Ha tanul, vagy nincs megfelelő anyagi háttere, akkor rendben végülis, bár 25 felett azért már jó esetben az ember a felsőoktatást befejezi, és természetes folyamatnak kellene lennie annak, hogy önálló, saját életet akar.
2011. máj. 15. 21:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Amíg nincs komoly kapcsolat ahol mindkét fél keres és tudja fizetni az albérletet vagy a törlesztő részleteket addig nincs értelme elköltözni otthonról.
2011. máj. 15. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!