Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ti járnátok olyan fiúval, aki 30 körüli, de még a szüleivel lakik?

Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 06:46
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

# 20/20 Időpont ma 08:19

Akkor ezt gyorsan tedd közhírré,mert évente több száz gyerek születik a semmibe akit én tartok el az adómból.

És anyucikának még főzni sem kell,mert zabálni is ingyen zabálnak az iskolában.

Aki meg ledolgozott 40 évet,annk kiszúrják a szemét 60 ezerrelXD

2016. jún. 14. 15:15
 22/48 L.Bandita ***** válasza:
4%

"Én természetesen nem akarok neki ilyen életet, de el fogjuk neki magyarázni, hogy ez nem baj, legyen rá büszke, és álljon ki magáért."

Mire legyen büszke, hogy van két farbatúró nevelőszülője, akiket lehet hogy még csak nem is akart? Persze erre mondhatod, hogy az ember egyébként se választhatja meg a szüleit, de legalább a vér szerinti szülök nemi hovatartozása miatt nem kell szégyenkeznie, mert biztos heterók, azaz egy nő és egy férfi. Az nem fair egy gyerekkel szemben, ha olyanoknak adják a megkérdezése nélkül akiket a társadalom megvet. Persze ha túl fiatal akkor nem is igazán érti, hogy mi zajlik körülötte, ami abból a szempontból veszélyes hogy neki az lesz természetes hogy két férfi smárol, meg összebújik előtte a kanapén.Ha meg érti akkor meg biztos nem akarna hozzátok szegődni.

Ha egy nő és egy férfi megállapodik, házasságot köt azt azért teszi hogy előbb vagy később gyerekek vállaljanak. EZ a dolgok rendje. Kíváncsi lennék hányan kötnék össze az életüket egy olyan emberrel aki kijelenti hogy ő soha nem akar gyereket. Mi értelme van két ember életének, ha nem lesznek később gyerekek? Semmi. Az a kapcsolat nem fog működni hosszú távon.

2016. jún. 14. 21:22
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Mint mondtam, nem kellesz szégyenkeznie, tökéletes gyerekeket szeretnénk, fel lesz készítve mindenre. Külföldön pláne nem lesz nehéz dolgunk. Az a baj a magyar társadalommal, hogy nagyon derűlátó, nem a jó dolgokat veszi figyelembe. Nem feltétlen tarom szükségesnek, hogy egy gyerek mindenféle más gyerekek közé járjon, ha nem érezné jól magát, egyből kiíratnám. Lenne max magántanuló. Én is voltam gyerek és kiskoromban lányos voltam és bizony kaptam bántást néhány osztálytársamtól, de akkor volt, aki mellém állt. Közép suliban pedig semmi gondom nem volt a másságommal, egyrészt nem látszott rajtam, másrészt ez a korosztály, a fiatal korosztály nem olyan maradi és elutasító és gyűlölködő, mint az idősebb korosztály. Szóval nagyon megtetszett egy hetero osztálytársam, akibe bele is zúgtam, szerelmet vallottam. Nagyon jól fogadta, nagyon jó barátok lettünk. Nagyon cuki volt.

Egy dologban mégis egyetértek veled. Én sem kötném össze az életemet olyan férfival, aki nem szeretne előbb utóbb gyereket. Én sem akarok utód nélkül megöregedni. Minimum két gyereket szeretnénk, egyet tőlem, egyet a páromtól. Így lesz akár tetszik ez neked, akár nem. Én boldog családos ember leszek. Gyereket 5-10 év múlva szeretnék, mellesleg addigra rengeteget változhat a világ. Hogy lehet egy embert utálni amiatt, amiről nem tehet felnőtt fejjel?

2016. jún. 14. 22:15
 24/48 L.Bandita ***** válasza:
0%

Hányan tudták középiskolába hogy meleg vagy?

Nem tudom hány éves vagy , de feltételezem, hogy még fiatal, hogy ennyire derű látó vagy.

Az ember idősebb korában válik egyre ítélkezőbbé , a fiatalok csak röhögnek ezen max.

Sosem fogják a melegeket 100%-an elfogadni, mert nem tartoztok a többséghez. Ha ki is harcoltok valamit az még jobban idegesíteni fogja az embereket. Ez olyan dolog, mint a trendiség. Ha olyan közegben vagy ahol mindenki trendi cuccokban van, csak te nem akkor ki leszel közösítve. Te csak a saját közegedbe leszel elismerve.

2016. jún. 14. 22:57
 25/48 anonim válasza:
100%
Na igen, mert a heteró kapcsolatok, családok aztán példásak. Tele az internet meg a tv gyereket verő, molesztáló esetekkel. Ittas, drogos, egymást megcsaló szülők. (Természetesen tisztelet a kivételnek). Rengeteg gyerek él nevelőotthonban, mert a heteró szülei nem foglalkoznak vele. Egy meleg legalább megbecsüli, ha sikerül gyereket nevelnie, mert tudja, hogy ez kiváltság.
2016. jún. 15. 07:25
 26/48 anonim válasza:
100%
Még valami: mennyivel jobb annak a gyereknek akinek nem kell szégyenkeznie mert melegek a szülei, de szégyenkezik amiatt mert kék-zöld foltosan megy iskolaba, vagy mert nevelő otthonos, vagy mert a szülei elváltak. Ezt sem tudja a gyerek megvalogatni.
2016. jún. 15. 07:31
 27/48 L.Bandita ***** válasza:
0%

Látom mindent meg tudtok magyarázni. Ne keverjük ide a cigányokat illetve a mély szegénységben élőket, akiknél nem tervezik a gyereket, hanem csak úgy bepottyan, mert ahhoz is hülyék hogy védekezzenek és csak nyűg nekik. Azok a magyar családok akik tervezik a gyereket és normális családi példa áll mindkét fél mögött, ott ilyen probléma nincs.

A melegek is elválhatnak vagy szétmehetnek.

"mennyivel jobb annak a gyereknek akinek nem kell szégyenkeznie mert melegek a szülei" . Mármint nevelőszülei. Az a gyermek amely előbb utóbb azzal szembesül hogy nem kellett a vér szerinti szüleinek, ráadásul egy hetero közegben meleg nevelőszülőkhöz kerül az már kettős törés az életében. Ráadásul ha kikezdik emiatt az iskolatársai akkor az nem lesz egy egészséges személyiség. Persze jöhet az a sok szeretet amit tudtok nekik adni , de a tényeken nem lehet változtatni, az mindig ott fog a háttérben lebegni. Az már más kérdés, hogy egy nevelőszülő képes e úgy szeretni , nevelni egy nem vér szerinti gyermeket, mint egy vér szerinti szülő. Mert ha esetleg még sem jön be a gyereknevelés a nagy lelkesedés után akkor mi lesz visszaadjátok?

2016. jún. 15. 09:27
 28/48 A kérdező kommentje:

Jó,de a szegény családba a sokadik gyerek után is jár a családi pótlék.

Még a melegeknek esélyt sem adnak.

Minden gyereket csúfolnak valamiért,ezzel az erővel megtilthatnád az elhízott embereknek vagy a szemüvegeseknek is,hogy nem vállaljanak gyereket,mert ha a gyerekük örökli,akkor őt is csúfolni fogják.

Én azt vettem észre,hogy ma ez már a fiatalabb korosztálynál mem tabu.Ők már úgy fogják nevelni a gyerekeiket,hogy ez ne legyen gond.

Ugyanúgy elfogják magyarázni a gyerekeknek,hogy a ennek a gyereknek két apukája van,mint azt pl,hogy nem szabad kicsúfolni egy gyereket,mert kövér az anyukája vagy vörös a haja,stb.

Eléggé álszentnek tartom ezt a "gyerek3érdekét kell nézni" érvet,amikor ma rengeteg felszedik a családi támogatást,és azért mert vérszerinti szülő még verni is joga van pl a gyereket....

Eleve a gyerekvállalás egy önző dolog,mert valami céllal vállalták azt a gyereket,vagy anyagi előnyökért,vagy,mert őket ezt tette boldoggá,a gyereket nem kérdezték meg,hogy szeretett-e volna megszületni.

Miért lennének ez alól kivételek a melegek?

Csak,mert neked nem tetszik?Akkor mondd ezt,ne kamu okakat keress arra,hogy miért ne vállaljanak!

2016. jún. 15. 10:57
 29/48 anonim válasza:
100%

#27: Egy melegnek is lehet saját gyereke. Nem a párjától természetesen, de lehet. Béranyától vagy mondjuk egy szintén gyereket akaró leszbikus lánytól. De nekünk van olyan lány barátnőnk aki már felajánlotta, hogy segít, ha kérjük. És heteró a lány.

Amúgy a szomszédunkban lévő nevelő otthonban a gyerekek többségének a börszíne olyan fehér, hogy egynémelyik nagymagyar szellemű honfitársunk is megirigyelné. Nem csak a romákra jellemző sajnos hogy fejetlenül nemzenek gyereket.

És ahogy ott beszélnek a gyerekekkel , borzalmas. Szégyellünk a vendegeinkkel kiülni a kertbe. Akkor inkább nevelje egy meleg pár. Akik tényleg szeretetet adnak nekik.

2016. jún. 15. 11:27
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
még mindig azt mondom, hogy jobb, ha egy meleg pár neveli, mintha testi vagy lelki szegénységben nő fel. sőt nem attól függ, hogy ki jó szülő, hogy milyen a szexualitása. ennyi erővel pedig ne engedjük iskolába a kövér gyereket, meg a soványat meg a szemüvegest. azt lehet a legjobban csúfolni sajnos, aki hagyja magát és gyámoltalan. nagyon sok hetero kapcsolatra jellemző, hogy az anyuka szül 3 gyereket, a testén ez meglátszik, az apuka nem kívánja, ezért félrekúr, az anyuka tűr egy darabig, majd szétmennek. ettől nem kell tartania egy meleg párnak. sőt bebizonyították, hogy két azonos nemű ember között nagyobb a harmónia. ezzel nem azt akarom mondani, hogy a melegek lennének a legjobb szülők és példát kellene venni róluk. csupán azt, hogy a hetero családok nagy része egyáltalán nem példaértékű.
2016. jún. 15. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!