Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a magányos meleg?
Nekem kérdésem lenne azzal kapcsolatban, hogy mennyi itt a magányos meleg srác. Olyanokra gondolok akik még soha nem voltak kapcsolatban vagy már elég régen és hozzá szoktak aZ "egyedüli élethez" úgy mint én. Régóta gyötör már a magány érzet és már egyre rosszabb mert nem találok magamnak senkit, és most nem azokról beszélek akik csak alkalmi vagy szex társat keresnek hanem igazi megértő párt. Nem merem nagyon felvállalni magam mivel nagyon sok a homofób a környezetemben és ezért nem is próbálkozom másoknál közelebbről. Egyszer próbálkoztam egy fiúnál de az is balul sült el.
Szóval csak erre lennék kiváncsi, hogy mennyi ember van ugyan abban a helyzetben mint én. Bocsi a hosszabb szövegért.
18/f
Dr. Spleen véletlenül se gyere Londonba mert itt annyi pasi jár kézen fogva az utcán, ahány akar.
És van közöttük ismert tévés személyiség, gyártulajdonos, híres divattervező és nép egyszerű fia mint én...
Sajnálom, kedves kérdező igazán, hogy Mo-n még mindig megbélyegzik, én azt hittem már sokkal elfogadóbbak a munkahelyeken, meg úgy általában, hiszen már külföldön házasodni is lehet.
Én általában bp-en mindig heteró párokat láttam egymás szájában mélyen, és undorítónak, közönségesnek találtam, én még a parkban sem csinálok ilyet a pasimmal, szerintem négy fal közé tartozik.
Hetero swinger klubokból annyi van Bp-en, mint CBA-ból, meleg szauna meg szórakozóhely fehér holló..
Ennyit a nagyszerű hetero párok normális sexuális életéről....
Szerintem sok a magányos, legalábbis azok között, akik nem csak szexet keresnek, vagy várnának vele. Én annak vagyok a híve, hogy ismerkedjünk, kerüljünk egymáshoz közel a másik féllel, aztán alakulnak a dolgok. De aki "büszke" meleg, az nem fogadja ezt el, és inkább elmegy a szaunába, hogy kielégüljön egyből. A másik verzió az az, hogy szép lassan közeledünk egy másik sráccal egymáshoz, flörtölés, ismerkedés, és mikor megmondom, hogy érdekel engem, leráz, hogy ő heteró...
De az egyedüllétet is el lehet fogadni egy idő után, rögzül az ember életmódja, és képes a jót látni mindenben. 18 évesen még nem maradtál le semmiről. Ha továbbtanulsz, utazol a világban, biztosan fogsz találkozni megfelelő partnerrel.
Folyt.
De te csak 18 vagy, előtted az élet, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!