Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok a magányos meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a magányos meleg?

Figyelt kérdés

Nekem kérdésem lenne azzal kapcsolatban, hogy mennyi itt a magányos meleg srác. Olyanokra gondolok akik még soha nem voltak kapcsolatban vagy már elég régen és hozzá szoktak aZ "egyedüli élethez" úgy mint én. Régóta gyötör már a magány érzet és már egyre rosszabb mert nem találok magamnak senkit, és most nem azokról beszélek akik csak alkalmi vagy szex társat keresnek hanem igazi megértő párt. Nem merem nagyon felvállalni magam mivel nagyon sok a homofób a környezetemben és ezért nem is próbálkozom másoknál közelebbről. Egyszer próbálkoztam egy fiúnál de az is balul sült el.

Szóval csak erre lennék kiváncsi, hogy mennyi ember van ugyan abban a helyzetben mint én. Bocsi a hosszabb szövegért.

18/f

2016. ápr. 24. 19:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
14%
esetleg gondoltál már arra hogy fogod magad és megprobálsz beilleszkedni a civilizált társadalomba? Leveted ezt a lázado arcodat és élsz ugy mint egy normális ember? Mert az önsajnáltatás semmit nem old meg a rinya mellé meg még pluszban is idegesítő...
2016. ápr. 24. 19:57
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó ideje nem volt sajna kapcsolatom, de legalább a karrieremre koncentrálhattam és most szeptembertől meg is lesz minden amit akartam.

25/F

2016. ápr. 24. 20:00
 3/29 A kérdező kommentje:
1-es, bocsi nem volt célom az önsajnáltatás vagy a rinyálás egyáltalán. :)
2016. ápr. 24. 20:06
 4/29 anonim ***** válasza:
25%

Hogy érted hogy sok s homofób a környezetedben?

Elhiszem csak erdekel hogy milyen környezet .

2016. ápr. 24. 20:13
 5/29 A kérdező kommentje:
Legtöbb ember elutasítja a melegeket, ahelyett hogy próbálná megérteni a dolgot és megbarátkozni a gondolattal.
2016. ápr. 24. 20:16
 6/29 anonim ***** válasza:
2%
persze hogy elutasitják a melegeket mert nem normális dolog és Remélem nagyon remélem hogy soha nem lesz "normális"
2016. ápr. 24. 20:20
 7/29 anonim ***** válasza:
94%

Homofób az az ember, aki attól fél, hogy egy pasi ugyan azt akarná vele csinálni, mint amit ő tenne egy nővel.

Lehet, hogy ez nem telejesen takarja le a valóságot (sőt, szinte 100%), de az én bátyám esetében ezt jelenti a homofób. Sokan túlgondolják az egészet. Attól írtóznak, hogy őket is megkívánhatja egy pasi. Mintha egy domina érdeklődése sokkal jobb lenne, aki a heréjüket a nyakukba akasztaná, utána meg beléjük tenne egy nagy lóf***t.

Az elutasító társadalom (ami a magyarságot igencsak jellemzi) és a nagyhangú homofóbok miatt szerintem nagyon sok magányos meleg van.

Pl. a legjobb barátom. 23 éves srác, aki élete legszebb éveiben van, de nem nyílhat ki, nem élhet úgy, mint mások, mert ez a redvás társadalom megbélyegzi őt is. Nem lehet normális kapcsoalta, mert mindenhol úgy bánnak akkor vele, mint valami génmanipulált szeméttel. Én ezt nagyon igazságtalannak érzem. És én remélem, hogy a melegek helyzete NORMÁLIS lesz.

Hiszen ugyanolyan emberek, mint mi. Csak a meleg pasik is a farkakra indulnak be, mint a csajok.

És csajként ezt meg is értem. :D

2016. ápr. 24. 20:34
 8/29 anonim ***** válasza:
2%

én mindig azt mondom hogy a melegek érezzék jol magukat a bőrükben, csak ne az enyémbe...

Nem szeretném azt hogy a Gyerekem kimenjen a játszotérre játszani és azt lássa hogy két felnött elméletileg egészséges azonos nemü ember tapizza egymást... mert nem akaorm hogy ezt lássa és utána engem kérdezzen arrol hogy ez mennyire normális... És ha fennhangon azt merném mondani hogy ez nem normális akkor én lennék felkoncolva hogy milyen elutasito vagyok... Nem Nem tartom normálisnak hogy egy ember a saját neméhez vonzódjon mert az egészséges ember genetikájában a szaporodás van belekódolva... innentől természeténél fogva nem normális az amit a melegek müvelnek. De ezt a részét meg le is nyelném mert olyan borzasztó liberális világban élünk hogy az emberek nyiltan lehetnek melegek.

Én azt mondom oké legyenek melegek de ezt tartsák a négy fal között otthon. Ők nem ártanak nekünk, mi nem ártunk nekik és béke van

2016. ápr. 24. 20:39
 9/29 anonim ***** válasza:
95%
Aha világos, szóval liberális világban élünk ahol létezhetnek melegek. De a melegek csak négy fal között legyenek melegek. ja és hányszor láttál már 2 azonos neműt tapizni egymást a játszótéren? Olyan jó ez a csak a gyerekeim védelmében teszem, és ezzel emtengeted a gyűlöletedet. ja rendkívül jót tesz a gyereknek azt belénevelni, hogy gyűlöljük a másikat, mert nem úgy viselkedik mint én. Igen minden meleg békében élhet a mai szuperliberális világban amíg nem tudják meg róla, hogy meleg. Szóval ez az egész mondenivalód bullshit Spleen. Az meg hogy mi normális mi nem normális hát szerintem nem a te jogod eldönteni, főleg ilyen bonyolult biológiai és mentális dolgokról, bár lehet ilyesmiből van doktorid, de erősen kétlem.
2016. ápr. 24. 20:45
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha egy nő meg egy pasi szinte megb***ná egymást a gyereked szeme előtt, az normális lenne, mert ez van belénk kódolva?

A heteró párok is elcseszettek lehetnek. Főleg a fura fétiseikkel, amiket szeretnek hangoztatni. Az ilyenek is maradjanak akkor a két fal között.

Ezt a nyilvános letámadós meleg kérdést pedig nem is értem. A meleg párok egymás kezét se merik megfogni a nyílvános utcán, ember! Nemhogy egymásnak esni!

Nem kell akkor ennek normálisnak lennie. De elfogadott az lehetne.

Számtalan olyan cikket, dokumentumfilmet találhatsz, ahol pl. meleg pasik nevelnek fel gyerekekt. És semmilyen lelki sérülés nem éri őket. Ugyanolyan ember lesz belőle, mint előled, vagy belőlem, csak éppen neki két apukája lesz.

2016. ápr. 24. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!