Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos leszek mindig, ha titokban tartom, hogy meleg vagyok? 20/f
Figyelt kérdés
:/2015. aug. 13. 18:08
2/8 anonim válasza:
Dehogy leszel! :)
Én is az vagyok, nem tudja rólam csak néhány (kb. 4-5) hetero haverom akik teljesen jól fogadták és megvagyok ugyanúgy. Nem fogom és nem is tervezem soha nyíltan felvállalni, és szerintem nem is kell...
Ha magányosnak érzed magad akkor beszélgethetünk :)
3/8 anonim válasza:
Nem leszel magányos, csak akkor, ha ezt választod. Ne kell kikürtölni, hogy más vagy. Találsz majd párt Te is! ;)
4/8 anonim válasza:
Én nem titkolom a barátaim előtt, még is az vagyok.
5/8 anonim válasza:
Melegnek lenni alapból kicsit olyan "nem én választottam a magányos életet, hanem a magányos élet választott engem" dolog. Nem törvényszerű az egyedüllét, de azért sokkal nehezebb így ismerkedni, meg minden. A titkolózás nem segít rajta, de nem biztos, hogy ez a fő oka, hogy nem találsz párt. Ne okold magad: nem könnyű a helyzet.
6/8 anonim válasza:
Hát, ha senki nem tudja rólad, nagy a valószínűsége. Ha az ismerőseid miatt nem mered felvállalni, keress online társkeresőket. De ha lesz valakid úgyis megtudják:/ Bár szerintem ha jól fogadják, akkor csak előny ha tudják. Neked is jobb, hogy nem kell titkolóznod. Nem kell szétkürtölnöd az utcán, sem talpig rózsaszínbe járnod, de akikben megbízol, azoknak elmondhatod, talán tudnának segíteni is. Akár párt találni, akár 'lelki segélyben' ha netán szükséged lenne ilyenre :D
7/8 anonim válasza:
Én is és sokan mások is titokban akarják tartani. Én is :P Szóval ne parázz
8/8 anonim válasza:
Ismerkedj és nem leszel magányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!