Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Akikről nem tudják, hogy meleg, ti hogyan ismerkedtek és hol? Titokban? 20/f
Internetes rárskeresőn, Planetromeo.
Mondjuk a planetromeon csak szexet keresnek. Inkább menj egy magyarra. Mondjuk a melegrandi.hu vagy a randi.gay.hu
És így nem nagy esély hogy fény derül, hová is tartozunk.
16f
En egy rakat ismerosom es evfolyamtarsam megtalaltam randi.gay.hu-n es romeon is. Arckepet sem mertem kirakni. Elegge meglepetes erejevel hatott. Es van olyan, akirol tudom, hogy rosszindulatu, de ha valaki nagyon ki akar cseszni valakivel, akkor is siman beregisztral, es rakja ki napishitre a profilt es a facebook profilt. Ket evf.tarsammal is megcsinaltak mar.
ez van :(
Melegeknek szóló társkeresőn. (randi.gay.hu)
22 éves voltam, mikor úgy döntöttem, hogy inkább mégsem egyedül döglök meg - 23 évesen ismertem meg ott a barátomat, akivel több, mint egy éve vagyunk már együtt.
Addig több emberrel is megismerkedtem ott, majdnem mindegyikük kedvelhető, rendes figura volt. Ha nem vagy agyhalottka, akkor te sem fogsz rosszindulatú hamiskártyások áldozatává lenni, mert azért elég könnyen felismerhetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!