Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, a koliban hogyan tartottátok/tartjátok titokban, hogy a saját nemedhez vonzódsz? És mi van fürdéssel, nem volt néha "kellemetlen"?
Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 21:07
1/9 anonim válasza:
Nemtudom de olyan jó lenne egy kolis románcot átélni :$
2/9 anonim válasza:
#1.. ja.. csak nem hapival :'D
(fiú voltam)
3/9 anonim válasza:
Egyébként ez mindig is érdekelt. A homoszexuálisok mennyire örülnek az öltözőnek, közös fürdőhelyiségnek?
4/9 anonim válasza:
20F vagyok,a homoszexualitásom hatására egy kissé zárkózott lettem. Így pl, nem mentem koliba, inkább nap mint nap bejáró voltam a koránkelés stb. ellenére. Mindenki másképpen éli ezt meg.
5/9 anonim válasza:
Én kollégista vagyok, de kisebb hazugságokat leszámítva nincs belöle gondom. Tavaly párszor még az akkori borátom is megfordult nálam. Az előző szobatársaimat egy idő után beavattam a dologba, de az ideiektől tartok. Szerencsére minden szobának van zuhanyzója így ebből nincs gond. Mivel kis koli pletykák terjednek, de amin meglepődtem az az, hogy egy kolis csajjal boronáltak össze. Az ilyen van-e barátnőd dolgok olyanok mint mindenhol máshol... Kolis románcnak én is örülnék, márcsak azért, mert helyben lenne :D eléggé az isten háta mögött van az épület, mint az összes ilyen koli más városokban...
6/9 ftf1983 válasza:
Az egyik barátom melegként kolis és a 4 fős szobában 3 meleg van és 1 hetero, aki minden évben másik szobába kéri magát, de mindig melegek közé kerül. Amúgy vannak olyan melegek, akiknek koliban jönnek össze kalandok, akár "heteró" srácokkal is és van, akiknek nem.
7/9 anonim válasza:
ftf1983 én ezt még elképzelni sem tudom :D úgy hangzik mint egy mese/rémálom :D kinek ez kinek az ;D
8/9 anonim válasza:
Én kolis voltam 3 évig, de titokban tudtam tartani. Szerencsére "kordában tudom tartani" magam, így nem volt gond a fürdéssel sem :)
Mondjuk ez a titoktartás azzal is járt, hogy meg se próbáltam kolin belül ismerkedni, pedig volt egy-két srác akikről gyanítottam hogy melegek.
24/F
9/9 ftf1983 válasza:
Aca! Egy egy olyan suli, ahol stylistnak, divattervezőnek tanulnak és bizony ebben a közegben elég magas a melegek aránya ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!