Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan próbáltátok már ki a szexet a saját nemetekkel, alkalmi jelleggel?
A kérdést elsősorban azoknak címezném, akik hozzám hasonlóan egyszer, legfeljebb kétszer voltak együtt valakivel az azonos nemből. A szex/intim érintkezés bármilyen formája számít, fiúknál még a csók is (lányoktól ezt azért nem kérdezem, mert a smárolás a barátnők között nem egy nagy kunszt). Életemben egyszer feküdtem le egy másik lánnyal, BalatonSoundon, remek élmény volt, mindig ki akartam próbálni, de utána már nem izgatott, maradtam a srácoknál.:)
20/L
Meleg vagyok, s még nem próbáltam lánnyal, állítólag a helyzetemben "ajánlott" lenne..
20F
"a barátnők között nem egy nagy kunszt"
hát...azért de, az, legalábbis ugyanolyan, mintha két fiú smárolna
én egyszer voltam saját nememmel, fiúval...barátnőmnek titkos perverziója a melegek közti szex, és egyszer előállt az ötlettel, hogy szeretné végignézni, ahogy megfarkalnak...eléggé elképedtem :D végül hosszú, pár hónap unszolás után belementem a dologba. Nem igazán élveztem, de annyira szörnyű sem volt, mint előzetesen gondoltam.
Én még nem próbáltam nővel, de szeretném. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!