Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos meleg srácok! Ti hogyan birkóztok meg az egyedülléttel? 20/F
Hát most nem oltogatnám az első kettő hozzászólót, pedig nagy kedvem lenne hozzá.
Én is éreztem úgy, ahogy te, mikor rájöttem, hogy meleg vagyok. Akkoriban nagyon féltem, alig volt önbizalmam, rettegtem, h jajj csak ki ne derüljön a kis titkom. Azóta sokat fejlődtem e téren, már van egy csodálatos barátom is :) Persze természetes, hogy megnő az igényed egy társra, az lenne a baj, ha nem. Én azt javaslom, ne a magányra koncentrálj, lépj tovább. Sajnos a meleg társkereső oldalakon kívül nincs sok hely, ahol a melegeknek ismerkedni lehet. Bár vannak még klubbok, szaunák, de kétlem, hogy olyan helyet keresnél most. (bár ki tudja). Szóval javaslom, hogy ismerkedj, ha egyenlőre nem is párakapcsolat, legalább barátság céljából. Ne az egyedülléttel akarj megküzdeni, hanem beszélgess, barátkozz emberekkel. De előbb utóbb túl fogsz jutni ezen, nekem is időbe telt, amíg teljesen rájöttem hogy mi a helyzet, sok időbe telt, amíg elfogadtam magamban, spk időbe telt, amíg végre regisztráltam magam egy társkeresőre :)
Hát én is ilyen helyzetben vagyok és úgy érzek, ahogy te...20 éves, és nagyon magányos, mert semmiben nem volt még részem. Napközben még csak-csak lefoglalom magam, és nem gondolok a magányra, de este folyton azon agyalok, hogy már megint egy nap, amikor nem szeretnek és én nem szerethetek. Annyira vágyom rá, hogy részem legyen a szerelemben. Sajnos/nem sajnos romantikus és érzelmes vagyok. Egy ölelés, egy kézfogás sokat jelentene... Meg így úgy érzem, hogy kb senkinek nem kellek, ami nem javít az önbizalmamon. De megpróbálok nem gondolni ilyenekre. Neten azért fenn vagyok. Meg próbálok nyitott szemmel menni az utcán. De hát eleve nem könnyű...
Az ad kicsi erőt, hogy másnak összejött, akkor nekem miért ne?! Sok boldog meleg kapcsolat van, ami hosszan tartó, és jó látni, olvasni az ilyet. Hátha egyszer én is... :)
Kitartást sorstárs! :)
#4 válaszoló.
Miért lenne az baj ha nem akarnék párt?
Mivel nincsen a környéken normális meleg szórakozóhely, és jól tudom milyenek a társkeresők, elvagyok egymagam is.
Ez szerintem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!