Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszatér az igaz szerelem éltek vele?
A barátommal szakítottunk 4 éve, mind a ketten gyerekek voltunk és sok volt ez az egész. Tudtam hogy embert nem fogok még1x ugy szeretni, mint őt, viszont éreztem, hogy nem működik. 3 évig voltunk "együtt" amikor közös megegyezés alapján szakítottunk, befejeztük a sulit és ő elköltözött.
Most idősebb fejjel megint meg szeretné próbálni, őszintén szólva ő életem szerelme, és a mai napig az életemet adnám érte.
De felek arról hogy ismét elveszítem. Meg a barátaim szerint exhez nem szabad visszamenni.
Mi a véleményetek?
1) Honnan tudod, hogy ő "AZ" igaz szerelem? Tudod hányszor hallottam/éreztem már ilyet? Aztán rendszerint kiddrült, hogy dehogyis :P
2) Ez sokmidentől függ. Sikerekre és kudarcokra is láttam példát, úgyhogy nem esélytelen, de nincs is garancia, hogy működni fog. Ne feledd, mindketten a 4 évvel ezelőtti párotokat szeretitek még mindig. Kérdés, mennyi van még meg azokból az emberekből.
Mert nem tudta elfogadni a szexuális orientációját.
Nem tudom Te megtaláltad-e mar az igazit, de en bátran ki merem jelenteni, hogy o az számomra.
4 év után is ugyanaz a legtökéletesebb ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!