Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg a bátyám?
Hol is kezdjem, 18 éves vagyok fiú, biszexuális, de van bennem meleg bőven. Van egy bátyám, 22 éves. Azt kell tudni, hogy utálja a melegeket, folyton hangoztatja, hogy le kellene lőni őket, meg szidja őket. Barátnője sosem volt, (legalább is nem hozott haza sosem). Sokszor szidja a lányokat, hogy milyen kövérek, meg nincs egy normális lány. Nem lehet rajta látni egyébként semmi olyat.
Anyának elmondtam, hogy kedvelem a fiúkat és teljesen összetört. Szóval akkor lennék boldog, ha kiderülne, hogy hetero. Szóval szerintetek lehet, hogy látens melegségről van szó vagy szimplán homofóbiáról?
heteronak hisz, és nem vagyok teljesen meleg.
Naagyon erősen szidja őket, szerintetek? Remélem szimplán homofób.
Érdekes olyan nincs, hogy azt monja, hogy de jó csaj, vagy ilyesmi, hanem a dagadtakat szidja mindig, meg hogy egy lánynak nem kellene így kinéznie..
csak azért merült fel bennem, mert sokszor az ilyenekről derülnek ki, hogy látensek. és egy hetero nem foglalkozik ennyit a melegekkel. Hú remélem akk hetero.
Köszi a válaszokat.
Homofóbok, mondok valamit, én senkik válaszával nem szoktam foglalkozni, de csak annyit mondok, hogy fejezzétek be a gyűlölködést, mert nem értek el vele semmit.;)
Lehet, te lúzer vagy, de én közel sem, sőt boldog vagyok!;)
Én boldog vagyok és elégedett magammal.
Te meg biztos bűnronda és itt éled az életed, ami nagyon nyomorult.
Aki elégedett saját magával és boldog, az nem gyűlölködik.;)
mi az, hogy nem érett meg agyilag? egy eléggé komoly ember..
azt mondja gyerekeket meg feleséget akar azt cső, de nem értem miért nem éli ki magát most..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!