Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok a magányos meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a magányos meleg?

Figyelt kérdés

Nekem kérdésem lenne azzal kapcsolatban, hogy mennyi itt a magányos meleg srác. Olyanokra gondolok akik még soha nem voltak kapcsolatban vagy már elég régen és hozzá szoktak aZ "egyedüli élethez" úgy mint én. Régóta gyötör már a magány érzet és már egyre rosszabb mert nem találok magamnak senkit, és most nem azokról beszélek akik csak alkalmi vagy szex társat keresnek hanem igazi megértő párt. Nem merem nagyon felvállalni magam mivel nagyon sok a homofób a környezetemben és ezért nem is próbálkozom másoknál közelebbről. Egyszer próbálkoztam egy fiúnál de az is balul sült el.

Szóval csak erre lennék kiváncsi, hogy mennyi ember van ugyan abban a helyzetben mint én. Bocsi a hosszabb szövegért.

18/f

2016. ápr. 24. 19:55
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Na jó abban igazad van, hogy ne nyalják falják egymást mások előtt, és ezeket a mindenféle felvonulásokat én is utálom, de azt nem mondhatod meg, hogy most valaki milyen szexuális beálítottságú legyen, azt nem maga az ember dönti el sajnos.
2016. ápr. 24. 20:49
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
persze gondolj bele miylen remek élete lehet a gyereknek hogy úgy megy suliba hogy mindenki tudni fogja hogy az apja... az apját dugja... Gratulálo kez sokkal egészségesebb a lelkivilágát illetően mint az hogy elmagyararzom neki hogy ez nem normális és normális ember nem tesz ilyet... Nem gyülöletre tanitom csak szemléltetem hogy mi az ami nem egészséges...
2016. ápr. 24. 20:50
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Mert azt nem fogják tudni, hogy egy heteró pár gyerekének az anyját az apja dugja? :D És tuti ő is seggberakja anyucit.

NEM EGÉSZSÉGES? Mert fertőzőek? Halálosak ezek az emberek?

2016. ápr. 24. 20:55
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Spleen csak annyit mondok hogy akkor b***d meg a k***a anyád, ha azt mered nekem mondani hogy nem egészséges takarodj akkor a homofób barátaidhoz és azokkal dumálj de ne mond nekem azt hogy nem normális, nem úgy megy az hogy csettintek egyet és a melegek el tűnnek, mindenkinek lehet véleménye, de ez azért mégis túlzás, ha ők a saját nemét szeretik akkor rendben, el fogadom, az tény hogy sokan túlzásba viszik, de gondolj bele hogy mennyi homofób ember van, szerinted nekik milyen lehet?

ha azt mondod nem normális akkor szervez meg egy HETERO felvonulást :P

2016. ápr. 24. 21:28
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a központi buszmegálló várótermében arra lettem figyelmes, hogy egy pasi a csaján ülve ruhán keresztül elkezdi azt játszani hogy basszák egymást mindezt úgy, hogy közben szó szerint azt ordította a teremben hogy idézem: baszunk

és nem egyszer, hanem többször. Az érdekessége hogy egy nőről és egy pasiról beszélünk, de ebből ott senki nem csinált botrányt, viszont ha két fiú akár csak egy puszit adna egymásnak vagy kézen fogva mennének valahol, akkor már ott tartunk hogy mindenki a melegeket fikázza hogy milyen botrányos amiket művelnek..kérem szépen hol itt az igazság? annyi minden van amit sok ember megtud magyarázni mert az szerinte úgy van, közben semmit nem tud arról amit beszél..és hogy normális e ez? az normális hogy fáj a fejem? az normális hogy sokszor lusta vagyok? vagy hogy nem szeretem a spenótot? ez normális? igen? miért? és ha nem akkor miért? ezekre a kérdésekre szerintem nem lehet pontos választ adni. de kezdjük ott hogy van e olyan hogy normális? vagy hogy van e olyan hogy rossz? definiálnád nekem valamelyiket hogy megértsem?

szóval ami a génekbe van bekódolva az a normális..honnan tudod? és ha eleve ez van bekódolva akkor mi van? akkor ez kivételesen rossz dolog lesz?

egyébként meg nem értem miért sír mindenki amiatt hogy a melegek nem biztosítják az utódokat, miközben már így is annyian vagyunk a Földön hogy annak a kétszerese kéne ahhoz hogy kényelmesen elférjünk..lehetne annyi mindenről beszélni, de nem írok többet mert ez is tuti kusza lett...:D

2016. ápr. 24. 21:33
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, azt el felejtettem hozzá tenni a válaszomhoz hogy:Tapló kis p*cs
2016. ápr. 24. 21:36
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy mi a normális általában maga az egyén dönti el. A gyerekednek nem fog megváltozni a sexuális orientácója, hogy lát két férfi/nőt (az utóbbi valahogy nem zavar senkit) ölelkezni esetleg csókolózni. Abban az esetben ha a gyermeked mégis a saját neméhez fog vonzódni nem ez lesz az oka. A napokban néztem egy előadást olyan elméletekkel állt elő, hogy ha a gyermek fiúnak születik de az apuka génjeit az anyuka génjei elnyomják vagyis a férfi gének nem elég erőteljesek a fiúgyermek homoszexuálissá változik vagy leszbikussá. Abban az esetben ha ez az elmélet igaznak bizonyul az apukat rossz génjei tehetnek a fia homoszexualitásáról illetve az anyuka a lánya leszbikussságáról.

A gyermeknek lehet jó élete egy azonos nemű párnál. A gyermek lelkivilágát valószínűleg nem a szülei tennék tönkre, hanem azok a gyermekek akik ezzel cukkolnák. A gyerekeknek amúgy pedig nem kell egy ilyen ok, hogy aláássák más gyermekek lelki világát. Mindenki vagyis a többség tudna beszélné arról orientációtó függetlenül, hogy érték csúfolódások stb az iskolában. Ezek is még lelki sebet hagyhatnak a gyermekben és itt el is különíthetünk olyan gyermekeket akiben ez abszolút nem hagy nyomot és olyanokban akikben viszont igen.

19/Feminin/Passzív

2016. ápr. 24. 21:42
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
na a kommentfightok után visszatérve a kérdésre, igen van. 18f vagyok. utoljára 1 éve volt valakim. igazából beletörődtem, de azért jó lenne valaki aki nem csak sexet akarna.
2016. ápr. 24. 21:44
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a kérdésre válaszoljak (buta homofób bunkókkal nem vagyok hajlandó vitatkozni) én is hasonló cipőben járok, több mint egy éve ért véget az utolsó kapcsolatom, azóta nincsen senkim. Próbáltam/próbálok keresni csak hát nem egyszerű sajnos, de elég rossz már egyedül lenni. Szóval igen, én is magányos vagyok, és várok a szerelemre, remélem hamarosan rám talál :)

26/F

2016. ápr. 24. 22:24
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

"Sok a magányos meleg?"

"Szóval csak erre lennék kíváncsi, hogy mennyi ember van ugyan abban a helyzetben mint én."

Miért szeretnéd, hogy húszan leírják ide, hogy 'Úristen, milyen magányos vagyok' ? Ez elég demotiválóan hangzik....

Nem lenne célravezetőbb, ha inkább pozitív tanácsokat és biztatást kérnél tőlünk? :)

Egyébként rengeteg meleg van, aki igazi párkapcsolata vágyik, és meg is találnátok egymást, ha mernétek nyitni. Jó, ha a környezeted tényleg homofób, akkor jól teszed, hogy ott nem ismerkedsz. De valahol máshol akkor is kell. ;)

Gondold végig, hogy mi mindent tehetnél azért, hogy boldog legyél, ne pedig magányos, és az ötleteket kezd el szisztematikusan megvalósítani. Érezd azt, hogy lépésről lépése haladsz a cél felé. Rendszeres, például minden hónap végén gondold végig, hogy mi mindent tettél ebben a hónapban a siker érdekében és mennyit haladtál előre az utadon.

2016. ápr. 25. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!