Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg keresztény srácként hol tudnék ismerkedni?
Sokszor az az érzésem, hogy egyedül vagyok és soha nem találom meg a másik felemet. Melegként eleve hátrányból indul az ember, ha pedig még a melegek közt keresztényekkel ismerkedne, akkor még inkább le van szűkítve a kör. Olyanokkal ismerkednék elsősorban, akik nem kürtölték világgá magukról, hogy melegek, mint ahogyan rólam is csak nagyon kevesen tudják. És akik tudják, ők sem maguktól jöttek rá, mivel nem lányos se a kinézetem, se a viselkedésem. Keresztény alatt pedig nem vallásosságot értek, hanem személyes hitet, közösségbe járást (a kettő ugyebár nem ugyanazt jelenti). Azt meg tényleg csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha egyáltalán írna valaki, akkor lehetőleg ne katolikus legyen. Biztos, hogy vannak még sorstársaim, a kérdés csak az, hogy hol vannak.:D
Azt, hogy a kereszténység és a homoszexualitás mennyire egyeztethető össze, mennyire nem, hanyagoljuk, nem ez a kérdés témája. Vitatkoztak meg vitatkoznak arról már épp elég másik kérdés alatt.
Sajnálom, hogy ide kellett ezt kiírnom, de tényleg nem tudom már, mit kéne csinálnom. Élőben ugyebár nehéz felismerni egymásban a sorstársat.:D
Előre is köszönöm, ha valaki érdemben hozzászól a kérdéshez. Trollkodásból, gyűlölködésből, ítélkezésből nem kérek, köszönöm.
Van egy rossz hírem ha mélyen vallásos párt akarsz: azok önmegtartóztatók.
Én nem vagyok meleg de volt hogy azonos neműre gerjedtem kb(10percig). Lehethogy ez totál más de valószínű meg lehet változtatni a gondolkodást. Egyszerűen átérzed azt egy nőről mint egy férfiről érzel és ezt megtartod. Lehet hogy biszex vagyok(a kamaszkorban van ilyen aztán elmúlik) de jobban vonzódok a nőkhöz. Szerintem tartóztasd meg magad (én azt tenném és ahogy mondtam sokan azt is teszik mert így nem kerülsz a pokolra:). Vagyis szerintem igen maradj egyedül életed végéig vagy változzon a gondolkodásod és erre próbáld ki az adandó alkalmakat talán segít Isten de mindebesetre értékelni fogja a próbálkozásaidat a változásra :)
Sorstársat remélem nem párnak keresel de valahogy én is az vagyok (le akarok szokni a maszturbálásról ami ugyanolyan "lehetetlen" mint a te helyzeted); de vannak akiknek sikerült (a te eseted is).
Sok sikert és ne add fel!
Keresztény 14f
:D Azért látszik, hogy még csak 14 éves vagy... De köszi a soraidat.
Nem tervezek egyedül maradni, így is pont elegem van már az egyedüllétből.
A maszturbálást meg ne vegyük azért egy kalap alá a homoszexualitással, mert míg az előbbiről simán le lehet szokni (mint pl a cigiről vagy a piáról), addig a homoszexualitás nem egy rossz szokás, hanem adva van, és nem tudod magadból kiölni, se kiimádkozni. Nyilván a maszturbálásról se könnyű a leszokás, de abszolúte más kategória, mint a homoszexualitás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!