Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaminek a rabja vagyok, es kuzdok ellene lassan 4 eve de semmi, attol meg isten megbocsajtja nekem mindennap a buneimet, es lehet meg vele kapcsolatom?
Te miről beszélsz?!
Isten mindenkit szeret, Ő nem tesz különbséget!!!
Teljesen rendben van, ha valaki meleg. Ez nem választás, homofóbnak lenni viszont igen!
Légy büszke arra, aki vagy én ne próbálj meg más lenni.
Isten egyetlen egy dolgot nem szeret, ha valaki bánt másokat, de én hiszem hogy halál után az ő lelküket is megtisztítja és kapnak egy új lehetőséget helyrehozni a dolgokat.
Nem hiszem hogy rossz tulajdonság, ha mindenkit elfogadok. Engem nem érdekel más ember bőrszíne, vallása vagy sexuális orientációja, ha valaki jó ember, akkor miért kell bántani?! Ezt nem értem.
Remelem egyszer felnősz és akkor majd rájössz, hogy a dolgok nem így mennek. Nem létezik pokol, mindenki jó helyre kerül, viszont aki bűnt követett el, vagy egyszerűen bántja a másikat, az kap egy új lehetőséget helyrehozni. Vagy ha kell többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!