Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha valaminek a rabja vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaminek a rabja vagyok, es kuzdok ellene lassan 4 eve de semmi, attol meg isten megbocsajtja nekem mindennap a buneimet, es lehet meg vele kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Nagyon tabu es bizar, pont ezert nev nelkul fordulok ide.. Meleg veallitottsagu vagyok, es nem tudok lesuokni a hulyesegek nezesevel a neten... Kuzdok tenyleg, de nem konnyu apukam pasztor imazkozott ertem stb, de egy bizonyos szakaszig nem fordulhatok mindig hozza, hogy megint maszturbaltam.. Egyedul vagyok, es szuksegem van Istenre de ugy erzem negyeve van ez es nem tudok meggyogyulni, hiaba kerem... Mi van ilyenkor?? Megakarok gyogyulni de egy hetnel tovabb bem birom...

2015. júl. 29. 21:55
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
78%

"magába kell zárnia" - ja, hát az köztudottan nagyon jót tesz a mentális egészségnek. Nem is értem, miért híres pont a katolikus egyház a pedofil botrányairól :)

Összegezzük: számtalan bizonyíték van arra, hogy az ember aberrált lesz, ah elnyomja a vágyait, a pokolról meg csak annyi, hogy régen pár ember írt egy vaskos könyvet.. Ok :)

2015. júl. 29. 22:36
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

" régen pár ember írt egy vaskos könyvet.. "

ha tudták volna mi lesz belőle... :)

2015. júl. 29. 22:37
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

20. vagyok. csak annyit, hogy ez nem az én véleményem, hanem az egyház nézőpontja.

Emlékszem, nem egy 13-15 éves srácnak okoztak lelki gyötrődést, amiért bűnnek állították be a maszturbálást, és mehetett az ember havonta meggyónni

2015. júl. 29. 22:43
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
aki hisz abban, hogy a gyónással a bűneit feloldozhatja arra inkább ne is mondok semmit
2015. júl. 29. 22:48
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Azt a könyvet Isteni sugallatra írták, és egyértelműen fogalmaz "Ne háljál úgy férfival, mint ahogy asszonnyal szokás"
2015. júl. 29. 23:07
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=Ki0v-M6s_aI

Ez a videó szerintem nagyon hasznos lehet neked, hogy megértsd ezt az egészet. Igaz történet alapján készült, szóval ez a valóság.

2015. júl. 29. 23:32
 27/36 A kérdező kommentje:
Reagallok majd a tobbi kommentre is, esetleg az elso kommentelo kifejtene nekem azt a parcellas mondatot?
2015. júl. 29. 23:41
 28/36 anonim ***** válasza:
77%

1. Nem kell önként is szenvedned.

2. Lehetsz könyörületes magadhoz. Átmenetileg próbáld meg legalább!

Ha sikerül megértened ezt a két mondatot, és eszerint cselekedned legalább átmenetileg, akkor képes leszel Isten szemszögéből látni a helyzetet. Azt hiszed, külön kérelmet kell benyújtanod neki, hogy megbocsássa neked azt, ami egyelőre nem úgy néz ki, hogy rajtad múlik?

Megbocsát és kész. Ez nem betegség, hogy meg kelljen gyógyulnod. Ezt nem választottad, hogy bűnként kelljen gondolj rá. Isten kegyelme határtalan. Mutass egyetlen embert az elmúlt évezredekből, aki kicsit is megérdemli ezt a kegyelmet! Jézus se gondolta magáról, hogy megérdemelné. Mégis jár, mint a napfény és az eső, gazdagnak-szegénynek egyformán.

Mivel nem vagy beteg, ne gyógyulni akarj! Annyira tévút, hogy ilyen út egész egyszerűen nem létezik. Ki lett jobb ember attól, hogy önmagával fordult szembe?

Mindig csak kis lépéseket, és mindig csak előre. Ne visszaszorítani akarj valamit, hanem hozz valami sokkal-sokkal kellemesebbet és fontosabbat az életedbe! Szerinted Isten nem ezt szánja neked? Amíg önmagadat is elutasítva helyben jársz, addig Neki nem adsz alkalmat arra, hogy eléd tárja azt, amiben közös történetetek kiteljesedhet a lehető legjobb és legszebb módon.

Nem kell szenvedned, kegyelmezz magadnak, ahogy Isten is boldognak akar látni és nem azzal foglalkozik, mit tettél a múltban!

A megbánás persze kell, de az nem az, hogy szégyelled magad újra és újra. Megbánni azt tudod, amire felnyílt a szemed, amit a mai önmagad képtelen lenne újra megtenni. Nem is érted igazából, hogy a régi önmagad honnan szedte, hogy ezt muszáj. Ezt érdemes kérni Istentől. Mutasson utat az új ember felé, hogy levethesd a régit, segítsen az Ő cselekvő kezeként élni itt a földön! Ami másról szól, az nem ima, csak könyörgés valami saját agyszüleményért, ami vagy értelmes, vagy nem.

2015. júl. 29. 23:56
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát a Bibliában az is benne van, hogy a rabszolgatartás rendben van, jogodban áll megölni a gyerekedet, ha szemtelenkedik veled, "tisztátalan" leszel, ha megérintesz egy menstruáló nőt, tilos poliésztert viselni, külön meg van szabva, hogy kiket gyilkolhatsz vagy csonkíthatsz meg, sőt, a Biblia külön tiltja a bubifrizurát. :)

Nem tellik el úgy egy nap, hogy el ne követnénk többszáz bibliai bűnt erre sokan épp ezt az egyet emelik ki, ami nekik nem fáj. Ez képmutatás, nem? Ezt is tiltja ám a Biblia :D

Kérdező, mindegy, hogy hiszel-e Istenben vagy nem, de tudd, hogy senki(!!!) nem tartja be az összes szabályát, szóval ha a pokolra jutsz ezért, valószínű, hogy az egész emberiség ott fog várni rád. ;)

De továbbra is meg vagyok győződve róla, hogy ha létezik Isten, akkor nem fog a pokolra vetni azért, amilyennek teremtett. A szeretet nem bűn, és épp ezt felejti el a legtöbb hithű keresztény.

De mégegyszer: NE nyomd el magadban, mert úgy tönkre fog tenni szellemileg, hogy a homoszexualitás lesz a legkisebb bajod! Ha kell, kérd ki egy pszichológus véleményét (ne egy másik papét)

2015. júl. 30. 01:12
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
Most mit sírtok, ö9rüljetek, hogy a pokolra juttok, neketek úgyis az a jó, hiszen ott van "meleg"! ahahahahah
2015. júl. 30. 05:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!