Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaminek a rabja vagyok, es kuzdok ellene lassan 4 eve de semmi, attol meg isten megbocsajtja nekem mindennap a buneimet, es lehet meg vele kapcsolatom?
# 9
Szedd már össze légy szíves minden logikádat, és vizsgáld meg azt a kérdést, hogy árt-e másoknak valaki azzal, hogy gyilkol, és árt-e másoknak azzal, hogy homoszexuális.
Én pedig névvel szólok hozzád testvérem, isten megveti azokat, kik nevük nélkül cselekszenek,, Számodra nincs már hely a pokolban,, nincs...
RÁD A PURGATORIUM VÁR!
Szent Mihály/43 Férfi
Budapest ,Szabadság szobor közelében
a katolikus hit szerint melegnek lenni nem bűn, mivel Isten teremtette így az egyént. Viszont ezen vágyak megélése bűnnek minősül, így ezeket magába kell zárnia annak, aki homoszexuális. maszturbálni meg alapból bűn, mivel testünk a szentlélek temploma, így a maszturbálással azt meggyalázzuk.
gyakorlatilag én nem értem, hogy miért égne valaki örökké a pokolban, és élné meg az elképzelhetetlennél is nagyobb fájdalmat végtelenítve, ha végig szenved egy tragédiákkal, lemondással, fájdalommal teli szar életet, küzd, robotol, akár depressziós, beteg, és a sok szarság ellensúlyozására kiveri a farkát néha. amikor emberek milliói szenvednek, és halnak meg nyomorban, szerinted foglalkozik is bárki azzal, hogy kivered néha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!