Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha valaminek a rabja vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaminek a rabja vagyok, es kuzdok ellene lassan 4 eve de semmi, attol meg isten megbocsajtja nekem mindennap a buneimet, es lehet meg vele kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Nagyon tabu es bizar, pont ezert nev nelkul fordulok ide.. Meleg veallitottsagu vagyok, es nem tudok lesuokni a hulyesegek nezesevel a neten... Kuzdok tenyleg, de nem konnyu apukam pasztor imazkozott ertem stb, de egy bizonyos szakaszig nem fordulhatok mindig hozza, hogy megint maszturbaltam.. Egyedul vagyok, es szuksegem van Istenre de ugy erzem negyeve van ez es nem tudok meggyogyulni, hiaba kerem... Mi van ilyenkor?? Megakarok gyogyulni de egy hetnel tovabb bem birom...

2015. júl. 29. 21:55
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%
Meg a pedofilok?
2015. júl. 29. 22:09
 12/36 anonim ***** válasza:
87%
Kétlem hogy melegnek lenni vagy gyilkolni egy és ugyan az lenne.
2015. júl. 29. 22:11
 13/36 anonim ***** válasza:
94%

# 9

Szedd már össze légy szíves minden logikádat, és vizsgáld meg azt a kérdést, hogy árt-e másoknak valaki azzal, hogy gyilkol, és árt-e másoknak azzal, hogy homoszexuális.

2015. júl. 29. 22:14
 14/36 R8 ***** válasza:
100%
Én nagyon sokáig nem fogadtam el magam,elfolytottam mindent a hitem miatt,de rájöttem a Jó Isten így is szeret és ígyteremtett ! Az önkielégítésre térve,ez érdekes e miatt ,is sokszor volt bűntudatom,de aminek ki kell jönnie kijön (elnézést a fogalmazásért) szerencsére ezt is feldolgoztam ! Fogadd el magad és a hited ne hagyd el ,Isten segít !
2015. júl. 29. 22:18
 15/36 anonim ***** válasza:
75%
Egy gyilkos nem születik gyilkosnak, max azzá válik...
2015. júl. 29. 22:21
 16/36 anonim ***** válasza:
14%

Én pedig névvel szólok hozzád testvérem, isten megveti azokat, kik nevük nélkül cselekszenek,, Számodra nincs már hely a pokolban,, nincs...

RÁD A PURGATORIUM VÁR!

Szent Mihály/43 Férfi

Budapest ,Szabadság szobor közelében

2015. júl. 29. 22:22
 17/36 anonim ***** válasza:
20%
Ha hiszel igazán, akkor tudod, hogy nincs szükséged arra, amit nézegetsz. Ha tudod, hogy ki vagy Krisztusban, akkor nem számít az sem, hogy meleg vagy. Keress olyan valós szexuális élményt, ami nem árt másnak, és nem fogsz többet perverz dolgokon fantáziálni. Neked kellene imádkoznod, nem apukádnak, hogy változtasson meg az Úr, olyanná, amilyennek ő szeretne látni, és ha igazán vágysz erre, meg fog történni.
2015. júl. 29. 22:25
 18/36 opened paradise ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj sem. Nem a nemi beállítottságtól (ha a törvényeseket vesszük) függ az,hogy ki milyen ember. Ettől még lehetsz jó :)
2015. júl. 29. 22:25
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
#9: nem tudom, melyik a nagyobb butaság: amit én mondtam, vagy hogy sok ember az alapján éli le az életét, és megy tönkre idegileg, hogy egy felhők között ülő, szakállas varázslatos lénynek vajon tetszene-e, hogy a "teremtményei" a saját, vagy az ellenkező nemből választanak-e valakit, akit szeretnek...
2015. júl. 29. 22:26
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

a katolikus hit szerint melegnek lenni nem bűn, mivel Isten teremtette így az egyént. Viszont ezen vágyak megélése bűnnek minősül, így ezeket magába kell zárnia annak, aki homoszexuális. maszturbálni meg alapból bűn, mivel testünk a szentlélek temploma, így a maszturbálással azt meggyalázzuk.

gyakorlatilag én nem értem, hogy miért égne valaki örökké a pokolban, és élné meg az elképzelhetetlennél is nagyobb fájdalmat végtelenítve, ha végig szenved egy tragédiákkal, lemondással, fájdalommal teli szar életet, küzd, robotol, akár depressziós, beteg, és a sok szarság ellensúlyozására kiveri a farkát néha. amikor emberek milliói szenvednek, és halnak meg nyomorban, szerinted foglalkozik is bárki azzal, hogy kivered néha?

2015. júl. 29. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!