Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaminek a rabja vagyok, es kuzdok ellene lassan 4 eve de semmi, attol meg isten megbocsajtja nekem mindennap a buneimet, es lehet meg vele kapcsolatom?
HAHH igazam volt, a Biblia TÉNYLEG tiltja a hülye vicceket
"Nor should there be obscenity, foolish talk or coarse joking, which are out of place, but rather thanksgiving."
Maradjunk annyiban, hogy te sem fogsz fázni az öröklétben :D
A homoszexualitás és a maszturbáció NEM bűn!
Se nem betegség, ezt egyszerűen el kell fogadni!
A maszturbáláshoz:
Én amikor vallásos voltam ,volt amikor ki probáltam és NAGY Bűn tudatom lett.
Több ,mint 5 hónapig nem vertem ki.
És ebből lettek gondjaim is......
Ebből látszik ,hogy a vallásosoknak a "nem-maszturbálunk" törvénye teljesen természetellenes!
Üdv!
#32es vagyok (meg az az előtti jópár konment írója)
Lehet hogy ateistának és vallásellenesnek tűnök, de igazából katolikus nevelést kaptam, és (úgy ahogy) hiszek is Istenben, sőt, katolikus iskolába is járattak :D (ha azt akarod, hogy a gyereked szkeptikus legyen a vallással kapcsolatban, irasd katolikus iskolába :D) de SOHA nem éreztették velem, hogy rossz dolgot csinálok akkor is, amikor nem ártok másoknak. A szeretet az élet értelme, ami annyira igaz, hogy minden hit, sőt még az ateisták is egyetértenek ezzel. Ha te, teszem azt beleszeretsz egy azonos nemű emberbe, senkinek nincs joga hozzá, hogy ítélkezzen feletted. Ha a homoszexualitás TÉNYLEG bűn (amit kétlek) akkor is bocsánatos, mert szeretetből követed el. Csodálod Isten egyik legnagyszerűbb alkotását, miközben nem ártasz senkinek, sőt, lehet hogy majd boldoggá fogod tenni egy ember hátralévő életét.
Ez nem olyan gonosz és ártalmas dolog, mint mondjuk megölni valakit, vagy az interneten irkálni, hogy jobb elfolytani a vágyakat, még ha ez mentálisan teljesen tönkre fog tenni, viszonylag rövid idő alatt.. Na ezek a rosszabb fajta bűnök.
Számomra a vallás mindig is támasz volt; amikor úgy éreztem, hogy senki nem szeret, és az egész világ ellenem van, szerettem beleélni magam a tudatba, hogy van egy nálam bölcsebb és nagyobb hatalom, aki még akkor is szeret, és megbocsát, amikor senki más nem.
Annyira szomorú, hogy éppen ez a dolog képes ennyi fájdalmat okozni azoknak, akik a legjobban rászorulnak a támogatásra...
Hat erdekes kommentek, kulonfele velemenyek... Ossze kell szednem magam es kuzdeni ahogy eddig, erre jutottam:D
Nos koszonom a kulonbozo erdekes kommenteket...:P
Volt ilyen-olyan is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!