Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény vagyok, azt hiszem egyben meleg is. Mi van most akkor? Rohadtul hetero szeretnek lenni .
Én katolikus vagyok és leszbikus :)
Semmi gond nincs ezzel fogadd el magadat :D
19/L
Látjátok, látjátok, keresztények?
Isten a maga mintájára teremtett titeket, oszt' a papjaitok mégis megmondják, kit szeressetek.
Döntsetek: magatokat tagadjátok meg vagy a vallást? Mert a kettő nem fér meg egymással.
Persze tudom, lehet úgy is keresztény valaki, hogy meleg, csak hát az ugye mégsem az igazi.
Ehh egy ujabb meleg kereszteny... Osszefoglalom, hogy mit irtam az elozonek: Isten szeret/ a szeretet nem bun/ ezert nem kerulsz pokolra/ aki mast mond, arra ne halgass/ ha Szent Peter megis akadekoskodna, nyugodtan ramkenheted, hogy en javasoltam, hogy ne nyomd el a melegseged/ ha elfojtod a dolgot, csak aberralt leszel stb...
sok szerencset!
Ha tudsz angolul, olvasd el ezt:
tehát ha a pokolba kerülsz a melegséged miatt, mindenkit ott fogsz találni :)
Nem akarok hosszú sorokat írni.
Egyszerűen a homoszexualitás nem bűn ,fogad el magad úgy ahogy vagy. :)
Vállald fel magad vagy keress egy olyan lányt, aki hasonló gondban van. De számolj vele, hogy egyszer szerelmes leszel.
Keresd vissza valahol, de nekem úgy rémlik, a legutóbb már a pápa is azt nyilatkozta, h a melegek nem jutnak automatikusan pokolra azért, mert melegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!