Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg keresztény srácként hol tudnék ismerkedni?
Sokszor az az érzésem, hogy egyedül vagyok és soha nem találom meg a másik felemet. Melegként eleve hátrányból indul az ember, ha pedig még a melegek közt keresztényekkel ismerkedne, akkor még inkább le van szűkítve a kör. Olyanokkal ismerkednék elsősorban, akik nem kürtölték világgá magukról, hogy melegek, mint ahogyan rólam is csak nagyon kevesen tudják. És akik tudják, ők sem maguktól jöttek rá, mivel nem lányos se a kinézetem, se a viselkedésem. Keresztény alatt pedig nem vallásosságot értek, hanem személyes hitet, közösségbe járást (a kettő ugyebár nem ugyanazt jelenti). Azt meg tényleg csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha egyáltalán írna valaki, akkor lehetőleg ne katolikus legyen. Biztos, hogy vannak még sorstársaim, a kérdés csak az, hogy hol vannak.:D
Azt, hogy a kereszténység és a homoszexualitás mennyire egyeztethető össze, mennyire nem, hanyagoljuk, nem ez a kérdés témája. Vitatkoztak meg vitatkoznak arról már épp elég másik kérdés alatt.
Sajnálom, hogy ide kellett ezt kiírnom, de tényleg nem tudom már, mit kéne csinálnom. Élőben ugyebár nehéz felismerni egymásban a sorstársat.:D
Előre is köszönöm, ha valaki érdemben hozzászól a kérdéshez. Trollkodásból, gyűlölködésből, ítélkezésből nem kérek, köszönöm.
nekem csak a tyén tűnt fel, valóban, mert nem tudok adni tanácsot sajna. nő vagyok.
nyilván ha fontos, hogy vallásos legyen, akkor több az esélyed mondjuk egy jótékonysági ételosztáson segítőként, mint egy melegbárban. talán hívőként nehezebben is dolgozza fel, és nem vállalja senki előtt. ebben az esetben csak a semleges vallásos közeg marad.
A "jótékonyság" és az ateista nem zárja ki egymást..
Sőt,általában az ateista emberek sokkal segítőkészebbek.
Nekem a hittan tanárom azt mondta,hogy "ne adjunk semmit a hajléktalanoknak!"
Olyat talán még eltudnék fogadni,aki csak hisz egy felső hatalomban,viszont aki gyakorolja is magát a vallást,olyat nem.
Amúgy,kérdező eleve melegként baromi nehéz ismerkedni,olyat találni aki megfelel neked minden téren.
Köss kompromisszumokat!
:)
Köszöntem a válaszokat. Amúgy csak jelezném, hogy én senkit nem pontoztam le (még azokat se, akiket egyébként szívesen lepontoztam volna), úgyhogy ha valakit esetleg zavarna, akkor ne engem okoljon.:D Én csak akkor pontoztam, ha valamit hasznosnak találtam. De úgy látszik, pontoztak itt mások is.:D
Boston, New York, Philadelphia, Baltimore..
Az amerikai népességben nagyobb a hívők részaránya, ezek a nagyvárosok pedig kellően nagyok ahhoz, hogy bőven akadjanak benne kedvedre való sorstársak, s minthogy a nagy népsűrűség és nagyobb jólét miatt az emberek kevésbé foglalkoznak egymás magánéletével, mint itthon, nem is kényszerülnek a melegek bujdosásra, óvatoskodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!