Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg keresztény srácként hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg keresztény srácként hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sokszor az az érzésem, hogy egyedül vagyok és soha nem találom meg a másik felemet. Melegként eleve hátrányból indul az ember, ha pedig még a melegek közt keresztényekkel ismerkedne, akkor még inkább le van szűkítve a kör. Olyanokkal ismerkednék elsősorban, akik nem kürtölték világgá magukról, hogy melegek, mint ahogyan rólam is csak nagyon kevesen tudják. És akik tudják, ők sem maguktól jöttek rá, mivel nem lányos se a kinézetem, se a viselkedésem. Keresztény alatt pedig nem vallásosságot értek, hanem személyes hitet, közösségbe járást (a kettő ugyebár nem ugyanazt jelenti). Azt meg tényleg csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha egyáltalán írna valaki, akkor lehetőleg ne katolikus legyen. Biztos, hogy vannak még sorstársaim, a kérdés csak az, hogy hol vannak.:D

Azt, hogy a kereszténység és a homoszexualitás mennyire egyeztethető össze, mennyire nem, hanyagoljuk, nem ez a kérdés témája. Vitatkoztak meg vitatkoznak arról már épp elég másik kérdés alatt.

Sajnálom, hogy ide kellett ezt kiírnom, de tényleg nem tudom már, mit kéne csinálnom. Élőben ugyebár nehéz felismerni egymásban a sorstársat.:D

Előre is köszönöm, ha valaki érdemben hozzászól a kérdéshez. Trollkodásból, gyűlölködésből, ítélkezésből nem kérek, köszönöm.

2016. márc. 12. 08:31
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
64%
Te nagyon szimpatikusnak tűnsz, sajnos a barátom (aki csak barát) római katolikus, szóval... :/ De azt mondják, a szerelemben nincsenek határok. :D
2016. márc. 14. 10:19
 32/45 anonim ***** válasza:

Kedves XY!

A kérdésem csak annyi lenne hogy szeretnél e igazából megszabadulni ebből az állapotból. Van egy gyülekezet ahova en is járok -Hit gyülekezet-, teljesen bibliai alapokon működő, es ott szabadulasok is vannak. En személyesen részt vettem a legutobbin es nagyon nagy volt a szabadulok aranya. Inkabb drogoktol volta legtöbb szabadulo, de volt ott két meleg srác is akik látványosan szabadultak. Ha érdekel es szeretnél megszabadulni a melegsegtol szívesen segítek. Itt pedig egy ige rész, hogy lásd mennyi démon uralhat egy embert. Lukács 8:2. És némely asszonyok akiket tisztátalan lelkekbol es betegségektől gyógyítottak meg, Maria aki Magdalenanak neveztetik kiből 7 DÉMON MENT KI! Jézus tegnap, ma, es mindörökké ugyanaz! Mindig tud gyógyítani, szabadítani. Attila

2016. márc. 14. 11:18
 33/45 anonim ***** válasza:
Jeeez,utolsó,inkább a beteg embereken segítsetek a képzeletbeli erőtökkel,köszi. Hogy ilyenek még vannak,nem hiszem elXD. Esetleg boszorkányt nem kerestek és ölitek meg? Vagy öljetek megint csecsemőket pls.
2016. márc. 14. 11:42
 34/45 A kérdező kommentje:

Attila, köszönöm a hozzászólást. Szabadulásokban én is hiszek, de úgy gondolom, hogy a homoszexualitás nem azonos fajsúlyú dolog például a drogokkal vagy az alkohollal. Egy drogos vagy alkoholista le tud szokni, és ettől még élhet boldog családi életet, a szexualitását ezek nem befolyásolják. Melegeket "gyógyítani", aztán mindenáron házasságba hajtani őket szerintem elég nagy meggondolatlanság. Elhiszem, hogy vannak olyanok, akik adott esetben nővel is meg tudják élni a szexualitást. De olyanok is vannak, akiket a nők egyáltalán nem vonzanak. Az ilyenekre mi vár? Éljenek halálukig egyedül?

A Hit Gyülekezetéről egyébként sokat hallottam már, és köszönöm, de semmi esetre se tervezek közétek menni. Lehet itt mindenféle szabadulásról beszélni, de egyáltalán nincs jó híretek, és ez talán nem véletlenül van így.

2016. márc. 14. 13:43
 35/45 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező: miért fontos, hogy a párod is keresztény legyen? Miért nem elég, ha csak neutrális?
2016. márc. 15. 10:05
 36/45 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos vannak akik a gyülekezetrol tenyleg rossz hírt keltenek. Ők is majd Isten elott felelni fognak a tetteik miatt. En emiatt mentem el 2-3 evvel később a gyülekezetbe, de szerencsére megtettem es egész életemet megváltoztatta. Jézus mindenki bűnéért, betegségeert, atkaiert, gyengesegeiert meghalt a kereszten. Ha ezt hittel elfogadjak es megkeresztelkednek a halálában üdvözulni fognak. En 4 éve fogadtam be az Urat, es nagyon jo döntés volt, rengeteg rossztol megszabadultak. A melegség egy azok kozott amiktol meg kell szabadulni. Tudok olyat aki meleg volt, befogadta az Urat es Jézus megszabadította a melegsegtol is. Ne kicsinyisd le Jézust, Tedd meg amit ker, es O is meg fogja tenni amit Te kérsz.
2016. márc. 15. 10:15
 37/45 A kérdező kommentje:
Attila, én nem légből kapott rossz hírek terjesztésére gondolok, hanem konkrét tényekre. Én is ugyanilyen lelkületű gyülekezet tagja vagyok, de azt tapasztalom, hogy a homoszexualitástól nem lehet csak úgy megszabadulni. Mondom, hogy más kategória, mint pl. a drogok. Eszem ágában nincs Jézus hatalmát alábecsülni, de azt azért nem árt tudni, hogy nem gyógyított meg mindig mindenkit és nem teljesítette mindig mindenkinek a kérését. Ha már a Bibliáról van szó, emlékezz pl. Pál apostolra, aki szintén szeretett volna megszabadulni a betegségétől (azt hiszem tövisnek nevezi az ige), és háromszor is kérte, de nem szabadult meg tőle, mert Isten úgy látta jónak.
2016. márc. 15. 10:51
 38/45 anonim ***** válasza:
Igen, Pálnak volt "tuskeje" de Isten azt azert adta neki hogy el ne bizakodjon, tűrte ugy mint ahogy Isten adta Neki. A melegséggel annyiban másabb, hogy itt a testnek artasz vele, mert gondolom nem tudom megtartani hogy ne paráznalkodjal igy. Ha pedig testnek vetsz, testnek is fogsz aratni veszedelmet. Jobb megszabadulni tole, mert egész életedben kiserteni fog. Ha el tudod ugy hordozni mint Pal az megint mas dolog.
2016. márc. 15. 13:31
 39/45 anonim ***** válasza:
Utolós: Mi az, hogy a testnek árt vele? Miért ártana bárki is a szexszel a testnek? A szexuális vágy egy természetes, Istentől kapott igény, amit természetes, hogy az ember kielégít.
2016. márc. 15. 13:36
 40/45 anonim ***** válasza:
0%

Hazassagban igen megengedett, minden mas szexuális kapcsolat Istennel halálos bun. Jelenesek 21:7 "Aki győz örökli mindezeket, annak Istene leszek, ő pedig a fiam lesz. Azonban a gyávák, a hitetlenek, es akik gyűlöletes dolgot tesznek, a gyilkosok, a szexuális bűnben élők, akik varazslassal foglalkoznak, a balvanyimádok es a hazugok - mindezek a tűz-tóba kerülnek, amelyben kén ég."

A megtérés teljes visszafordulás az Atyai házhoz. Nem azonosulhatsz a melegsegeddel, akarnod kell megszabadulnod tole. Megéri az orokkevalosagert!

2016. márc. 15. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!