Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg keresztény srácként hol tudnék ismerkedni?
Sokszor az az érzésem, hogy egyedül vagyok és soha nem találom meg a másik felemet. Melegként eleve hátrányból indul az ember, ha pedig még a melegek közt keresztényekkel ismerkedne, akkor még inkább le van szűkítve a kör. Olyanokkal ismerkednék elsősorban, akik nem kürtölték világgá magukról, hogy melegek, mint ahogyan rólam is csak nagyon kevesen tudják. És akik tudják, ők sem maguktól jöttek rá, mivel nem lányos se a kinézetem, se a viselkedésem. Keresztény alatt pedig nem vallásosságot értek, hanem személyes hitet, közösségbe járást (a kettő ugyebár nem ugyanazt jelenti). Azt meg tényleg csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha egyáltalán írna valaki, akkor lehetőleg ne katolikus legyen. Biztos, hogy vannak még sorstársaim, a kérdés csak az, hogy hol vannak.:D
Azt, hogy a kereszténység és a homoszexualitás mennyire egyeztethető össze, mennyire nem, hanyagoljuk, nem ez a kérdés témája. Vitatkoztak meg vitatkoznak arról már épp elég másik kérdés alatt.
Sajnálom, hogy ide kellett ezt kiírnom, de tényleg nem tudom már, mit kéne csinálnom. Élőben ugyebár nehéz felismerni egymásban a sorstársat.:D
Előre is köszönöm, ha valaki érdemben hozzászól a kérdéshez. Trollkodásból, gyűlölködésből, ítélkezésből nem kérek, köszönöm.
Kedves XY!
A kérdésem csak annyi lenne hogy szeretnél e igazából megszabadulni ebből az állapotból. Van egy gyülekezet ahova en is járok -Hit gyülekezet-, teljesen bibliai alapokon működő, es ott szabadulasok is vannak. En személyesen részt vettem a legutobbin es nagyon nagy volt a szabadulok aranya. Inkabb drogoktol volta legtöbb szabadulo, de volt ott két meleg srác is akik látványosan szabadultak. Ha érdekel es szeretnél megszabadulni a melegsegtol szívesen segítek. Itt pedig egy ige rész, hogy lásd mennyi démon uralhat egy embert. Lukács 8:2. És némely asszonyok akiket tisztátalan lelkekbol es betegségektől gyógyítottak meg, Maria aki Magdalenanak neveztetik kiből 7 DÉMON MENT KI! Jézus tegnap, ma, es mindörökké ugyanaz! Mindig tud gyógyítani, szabadítani. Attila
Attila, köszönöm a hozzászólást. Szabadulásokban én is hiszek, de úgy gondolom, hogy a homoszexualitás nem azonos fajsúlyú dolog például a drogokkal vagy az alkohollal. Egy drogos vagy alkoholista le tud szokni, és ettől még élhet boldog családi életet, a szexualitását ezek nem befolyásolják. Melegeket "gyógyítani", aztán mindenáron házasságba hajtani őket szerintem elég nagy meggondolatlanság. Elhiszem, hogy vannak olyanok, akik adott esetben nővel is meg tudják élni a szexualitást. De olyanok is vannak, akiket a nők egyáltalán nem vonzanak. Az ilyenekre mi vár? Éljenek halálukig egyedül?
A Hit Gyülekezetéről egyébként sokat hallottam már, és köszönöm, de semmi esetre se tervezek közétek menni. Lehet itt mindenféle szabadulásról beszélni, de egyáltalán nincs jó híretek, és ez talán nem véletlenül van így.
Hazassagban igen megengedett, minden mas szexuális kapcsolat Istennel halálos bun. Jelenesek 21:7 "Aki győz örökli mindezeket, annak Istene leszek, ő pedig a fiam lesz. Azonban a gyávák, a hitetlenek, es akik gyűlöletes dolgot tesznek, a gyilkosok, a szexuális bűnben élők, akik varazslassal foglalkoznak, a balvanyimádok es a hazugok - mindezek a tűz-tóba kerülnek, amelyben kén ég."
A megtérés teljes visszafordulás az Atyai házhoz. Nem azonosulhatsz a melegsegeddel, akarnod kell megszabadulnod tole. Megéri az orokkevalosagert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!